Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μενεγάκη – Instagram: «Μου βγάζει κάτι νεαρούς, μπορεί να μην φοράνε και τίποτα από πάνω»
LIFESTYLE

Μενεγάκη – Instagram: «Μου βγάζει κάτι νεαρούς, μπορεί να μην φοράνε και τίποτα από πάνω»

Μενεγάκη - Instagram: Ξέσπασε σε γέλια η παρουσιάστρια, μιλώντας για τους 25χρονους μάγειρες που της εμφανίζονται στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στην εκπομπή της για τους νεαρούς μάγειρες που της εμφανίζονται σε βίντεο στο Instagram. Η παρουσιάστρια πλησίασε τον σεφ του «Ελένη», Γιώργο Τσούλη και απευθυνόμενη τόσο σε εκείνον, όσο και στους τηλεθεατές, είπε: «Μου βγαίνουν κάτι νεαροί μέσα σε όλα αυτά που μου βγαίνουν στο Instagram, θέλω να σας το πω αυτό. Φαντάζομαι ότι θα το έχετε δει και εσείς ή δεν ψάχνετε πολύ συνταγές; Λοιπόν μου βγαίνουν κάτι νεαροί, οι οποίοι ξεκινάνε με ύφος… μπορεί να μην φοράνε και τίποτα από πάνω… Παιδιά δεν τα ψάχνω εγώ, μόνα τους βγαίνουν μπροστά μου.

Και όπως είναι τώρα παιδάκια, 25 χρονών με το ζόρι, ανοίγουν ένα μπουκάλι κρασί, λέω “πολύ ωραία ιδέα γιατί και εμένα έτσι μ’ αρέσει να μαγειρεύω” και τελικά κάνουν μια συνταγή που δεν έχω προσέξει ποτέ. Γιατί λέω “μα τι κάνει αυτός;”». Αφού ολοκλήρωσε όσα είχε να πει η παρουσιάστρια, ο Γιώργος Τσούλης της απάντησε με χιούμορ: «Ωραία παιδιά την επόμενη Δευτέρα μόνο με ποδιά θα έρχομαι. Θα βγω μόνο και μόνο επειδή το είπε, όχι κρασιά θα ανοίγω…», κάνοντας την Ελένη Μενεγάκη να ξεσπάσει σε γέλια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις