Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ευρυδίκη Βαλαβάνη – σχέση: Περνάω καλά, έχω ωραίους ανθρώπους γύρω μου και θα μείνω σε αυτό
LIFESTYLE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – σχέση: Περνάω καλά, έχω ωραίους ανθρώπους γύρω μου και θα μείνω σε αυτό

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - σχέση: «Φέτος είναι μια δύσκολη χρονιά για μένα, γιατί δουλεύω 7 στα 7»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την επαγγελματική της πορεία, αλλά και την προσωπική της ζωή. Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», η αθλητικογράφος δήλωσε αρχικά για την καθημερινότητά της: «Φέτος είναι μια δύσκολη χρονιά για μένα, γιατί δουλεύω 7 στα 7». Πρόσθεσε επίσης: «Ασχολούμαι και με τις δικές μου επιχειρήσεις, αλλά είμαι καλά. Το ευχαριστιέμαι. Το έχω αγαπήσει πολύ αυτό το κομμάτι. Τρία χρόνια, έμεινα συνειδητά εκτός τηλεόρασης, αλλά είχα τα δικά μου να δουλεύω. Δεν φοβήθηκα να μείνω έξω. Είμαι χαρούμενη και στην επαγγελματική και στην προσωπική μου ζωή».

Όσο για τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ και τις δηλώσεις της στις κάμερες, είπε: «Πρέπει λίγο να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε. Δεν είναι ότι καταπιέζομαι κιόλας. Ό,τι έχω να πω, θα το πω, αλλά πάντα με ευγένεια. Δεν μου αρέσει να προσβάλλω ή να μειώνω ή να φέρνω τους ανθρώπους σε δύσκολη θέση. Έχω πάρει τηλέφωνο, όταν κάτι με ενόχλησε. Είχα πάρει τον Νίκο Γεωργιάδη». Για την προσωπική της ζωή, δήλωσε: «Αποφασίζω να προστατεύσω την Ευρυδίκη. Είμαι ήρεμη, χαρούμενη, ευτυχισμένη, περνάω καλά κι έχω πολύ ωραίους ανθρώπους γύρω μου και θα μείνω σε αυτό». Τέλος, μίλησε για την τελευταία της συμμετοχή στο Survivor All Star. «Μου έφερε μια πικρία το Survivor All Star. Δεν ήταν το πρόγραμμα που αγάπησα το 2017. Ήταν κάτι τελείως διαφορετικό. Ήταν ανθρωποφαγικό, ριάλιτι ήταν και το 2017», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις