Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Καλαμάτα: Δύο νεκροί και ένας τραυματίας στην εθνική οδό Πύργου – Μεθώνης
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Καλαμάτα: Δύο νεκροί και ένας τραυματίας στην εθνική οδό Πύργου – Μεθώνης

Τροχαίο Καλαμάτα: Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Ένας 23χρονος και μία 15χρονη έχασαν την ζωή τους αργά χθες το βράδυ έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στο 68ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πύργου-Μεθώνης, κοντά στην περιοχή Άγριλος της Μεσσηνίας. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 23χρονος, μία 15χρονη και ένας 31χρονος, εξετράπη, για άγνωστη ακόμη αιτία, από την πορεία του, προσέκρουσε αρχικά σε δέντρο και στη συνέχεια σε προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 23χρονος, ενώ η 15χρονη και ο 31χρονος διακομίστηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Όμως, λίγη ώρα αργότερα, η 15χρονη υπέκυψε στα τραύματά της. Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο “καβάλησε” διαχωριστικό στον περιφερειακό

Εκτροπή οχήματος σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην Περιφερειακή οδό στο ρεύμα προς ανατολικά, στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν την έξοδο για Τούμπα-Τριανδρία. Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία του thestival.gr, το αυτοκίνητο, για άγνωστη αιτία, εξετράπη της πορείας του και «καβάλησε» το τσιμεντένιο στηθαίο. Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός από το περιστατικό, ενώ γερανός απομάκρυνε το όχημα από το σημείο. Η κίνηση των οχημάτων γίνεται με δυσκολία, λόγω του τροχαίου αλλά και λόγω των εργασιών για το Fly Over.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις