Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Andros Queen – κύματα: Η μάχη του καπετάνιου στη φουρτουνιασμένη θάλασσα – Δείτε βίντεο
ΕΛΛΑΔΑ

Andros Queen – κύματα: Η μάχη του καπετάνιου στη φουρτουνιασμένη θάλασσα – Δείτε βίντεο

Andros Queen - κύματα: Τα κύματα κατά διαστήματα σχεδόν σκέπαζαν το πλοίο

Βίντεο κατέγραψε τη μάχη με τα κύματα στη φουρτουνιασμένη θάλασσα που έδωσε το πρωί της Τρίτης (23/1) το πλοίο Andros Queen λίγο πριν την προσέγγισή του στο λιμάνι της Τήνου. Μάλιστα, τα κύματα κατά διαστήματα σχεδόν σκέπαζαν το πλοίο, όπως φαίνεται και στο βίντεο. Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Πειραιά λόγω των θυελλωδών ανέμων.

Δείτε το βίντεο:

Το «Skiathos Express» παλεύει με τα κύματα

Η Σκόπελος δοκιμάζεται από το κύμα κακοκαιρίας και το πλοίο «Skiathos Express» ξεκινάει από το λιμάνι της Γλώσσας με τους ανέμους να είναι ισχυροί και τα κύματα μεγάλα. Τα κύματα δοκιμάζουν τις αντοχές των επιβατών από το ξεκίνημα του ταξιδιού τους. Το πλοίο «Skiathos Express» φαίνεται να παλεύει με τα κύματα έξω από το λιμάνι της Σκοπέλου, με τον καπετάνιο και το έμπειρο πλήρωμα να έχουν συνηθίσει σε τέτοιες καταστάσεις.

Εντυπωσιακό βίντεο από την αναχώρηση του Skiathos Express από το Λιμάνι της Γλώσσας στην Σκόπελο, δημοσίευσε ο πράκτορας κ. Νίκος Τριανταφύλλου δείχνοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ο καπετάνιος και το πλήρωμα του πλοίου με απόλυτη επιτυχία.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις