Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καινούργιου – Νταλάρας: Δεν μπορείς να υποτιμάς τον άλλον, είπε η παρουσιάστρια
LIFESTYLE

Καινούργιου – Νταλάρας: Δεν μπορείς να υποτιμάς τον άλλον, είπε η παρουσιάστρια

Καινούργιου - Νταλάρας: "Στεναχωρήθηκα για αυτά τα παιδιά που βρίσκονταν εκεί"

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε με τη σειρά της το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα σε δημοσιογράφους, το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου. Ο τραγουδιστής ενοχλήθηκε που τον περίμεναν έξω από ραδιοφωνικό σταθμό, όπου έδωσε συνέντευξη, για να τον ρωτήσουν σχετικά με τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του για τον Αντώνη Ρέμο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ο Γιώργος Νταλάρας αντέδρασε, λέγοντας: «Είναι γελοίο αυτό που κάνετε, θα κοιτάτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και θα ντρέπεστε». Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» είπε τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου:  «Πώς μπορεί ένας πολύ σπουδαίος ερμηνευτής και σαν προσωπικότητα, κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό – να μη πω τη λέξη απομυθοποιεί – να σε κάνει να νιώσεις πάρα πολύ άβολα, εκείνη τη στιγμή που το παρακολουθείς».

Η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε, λέγοντας: «Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να μιλήσει στα “πεσίματα”. Θα μπορούσε να πει ο Νταλάρας πολύ ωραία “παιδιά δεν θέλω να μιλήσω, δεν μου αρέσει αυτού του είδους η συνέντευξη. Γεια σας, τα λέμε άλλη φορά”. Όλο αυτό για ποιον λόγο; Στεναχωρήθηκα για αυτά τα παιδιά που βρίσκονταν εκεί. Ο κ. Νταλάρας έδωσε μια συνέντευξη. Η κάθε δράση έχει και αντίδραση» και πρόσθεσε: «Είδα τις τοποθετήσεις των εκπομπών μέσα στο Σαββατοκύριακο. Κάποιοι είπαν “ναι έχει δίκιο ο Νταλάρας, ναι βέβαια είναι τραγικό να γίνονται τέτοια πεσίματα”. Έστειλαν όμως κάμερα όλες οι εκπομπές. Παρουσιαστής να στέλνει η εκπομπή του κάμερα και μετά να λέει “τραγικό αυτό που κάναμε”. Δηλαδή πραγματικά νιώθω ότι δεν είναι συναδελφικό όλο αυτό και αδειάζει τους πάντες».

Τέλος, η ίδια είπε: «Όσο κορυφαίος και να είσαι δεν σημαίνει ότι μπορείς να υποτιμάς κάποιον άλλον. Θα έκανε ποτέ αυτό η Μαρινέλλα, ο Τόλης Βοσκόπουλος; Εδώ τους προσβάλλει, τους υποτιμάει, μας προσβάλλει όλους. Είναι δυνατόν να προσβάλλει παρουσιάστριες; Βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Οι περισσότερες παρουσιάστριες που είμαστε στη πρωινή ζώνη, απογευματινή μπορεί να έχουμε κάνει κάτι πάνω μας. Γιατί ενοχλεί; Έχει θέμα με τα νέα παιδιά, με τη δουλειά τους και με τις παρουσιάστριες που μπορεί να κάνουν μπότοξ; Η γυναίκα του δεν έχει κάνει; Πόσο άσχημα να ακούς από έναν άνθρωπο που τον έχεις ψηλά, έναν σπουδαίο ερμηνευτή, να μιλάει έτσι για τις γυναίκες;».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις