Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΣΥΡΙΖΑ Σπέτσες – Ακρίτα: Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και θα πάνε όλα πολύ καλά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ Σπέτσες – Ακρίτα: Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και θα πάνε όλα πολύ καλά

ΣΥΡΙΖΑ Σπέτσες - Ακρίτα: «Ήταν ένα δημιουργικό τριήμερο. Παράξαμε πολιτική και τα αποτελέσματα θα φανούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα που θα καταθέσουμε προτάσεις σε κάθε τομέα »

Συνεχίζεται και σήμερα στις Σπέτσες οι εργασίες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ .  «Ήταν εξαιρετικό, ήταν πάρα πολύ δημιουργικό. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά. Συνεχίζουμε σήμερα και θα πάνε όλα πολύ καλά. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας και το κουράγιο σας. Καταλαβαίνω και εγώ ως δημοσιογράφος πόσο δύσκολο είναι αυτό που κάνετε», δήλωσε στους δημοσιογράφους η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ  Έλενα Ακρίτα προσερχόμενη στην οικία του κ. Κασσελάκη για τη σημερινή συνεδρίαση του κόμματος.

«Ήταν ένα δημιουργικό τριήμερο. Παράξαμε πολιτική και τα αποτελέσματα θα φανούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα που θα καταθέσουμε προτάσεις σε κάθε τομέα. Ελπίζουμε αυτό να το αγκαλιάσει ο κόσμος και να ανεβάσουμε έτσι και τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ. Αυτός είναι ο στόχος μας », δήλωσε από την πλευρά του ο βουλευτής Πέτρος Παππάς.  Υπενθυμίζεται ότι κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, οι βουλευτές επικεντρώθηκαν κυρίως σε θέματα οικονομίας, μεταναστευτικής πολιτικής, εξωτερικής πολιτικής και ενέργειας με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη να αναφέρεται στο «εθνικό όνειρο» όπου και όπως είπε πρέπει να δημιουργηθούν άξονες γι΄αυτό. Παράλληλα, αναμένονται από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προτάσεις νόμου.

Παραπλάνηση Κασσελάκη στις Σπέτσες: Πήγε κρυφά στο εστιατόριο, έκαναν το γύρο του τετραγώνου βουλευτές, για να κρυφτούν από τις κάμερες

Το βράδυ του Σαββάτου με… καταδρομική επιχείρηση προσπάθησε να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης και οι βουλευτές του κόμματος, οργανώνοντας «επιχείρηση»… εξόδου από την εξοχική κατοικία του. Ο κ. Κασσελακης αναχώρησε μόνος του διακριτικά και νωρίτερα από την εξοχική κατοικία του, χωρίς αυτό, ωστόσο, να γίνει αντιληπτό, μέσα από ένα στενό σοκάκι, στο οποίο υπήρχε αστυνομική φρούρηση.Συγκεκριμένα, δέκα λεπτά πριν τις 9 το βράδυ, όποτε ολοκληρώθηκε η μαραθώνια συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επιβιβάστηκαν στα βαν και τα ταξί, με τις πληροφορίες που ερχόταν από το εσωτερικό του αρχοντικού να μεταδίδουν πως επρόκειτο να μεταβούν στα ξενοδοχεία τους, για να φρεσκαριστούν καμία ώρα, πριν το δείπνο. Ωστόσο, βαν και ταξί έκαναν το γύρο του τετραγώνου, επιλέγοντας αρχικά να κινηθούν προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν του εστιατορίου, για να αποφύγουν με ελιγμούς τα τηλεοπτικά συνεργεία, που καλύπτουν την κομματική διαδικασία. Μετά την… «παραπλάνηση», κατέληξαν τελικά άπαντες στο εστιατόριο «Το νερό της αγάπης».

Ωστόσο, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ήταν ήδη μέσα και τους ανέμενε, καθώς είχε εισέλθει ήδη μυστικά στο χώρο, για να υποδεχθεί τους βουλευτές. Μάλιστα, ο χώρος παρέμενε για ώρα σκοτεινός, ενώ διακρινόταν στο βάθος στρωμένα τραπεζομάντηλα και σερβίτσια, προκειμένου να μην υπάρχουν στοιχεία που να παραπέμπουν στην παρουσία του από νωρίς, στην ταβέρνα.

Εκτός κάδρου ο Κασσελάκης

Ακόμη και κάποια από τα τηλεοπτικά συνεργεία που είχαν βρεθεί από νωρίς εκεί, δεν μπορούσαν λόγω σκότους να διακρίνουν αν υπήρχαν άτομα ήδη στο εστιατόριο. Σημειωτέον ότι ο κ. Κασσελάκης επιδίωξε να μην υπάρχει ούτε ένα πλάνο του κατά το τριήμερο των Σπετσών από τα τηλεοπτικά συνεργεία, αποφεύγοντας και αναρτήσεις στα social media, παρά την υπερέκθεση των βουλευτών του κόμματος.

“Μαζικό ξεβλάχεμα από Κασσελάκη” – Χαμός στο Χ με τη… συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες

Οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστες τις εικόνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, βάζοντας στο επίκεντρο την διάθεση με την οποία προσέχονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το πόσο ξένη μοιάζει αυτή η συνάντηση ακόμα και για τους ίδιους.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις