Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ακρίτα – Καρανίκας Σπέτσες: Στα χαρακώματα για τη συνεδρίαση στο νησί
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακρίτα – Καρανίκας Σπέτσες: Στα χαρακώματα για τη συνεδρίαση στο νησί

Ακρίτα - Καρανίκας Σπέτσες: Άναψε φωτιές το τριήμερο στις Σπέτσες

«Δεν μας παρατάς ρε Καρανίκα. Ασαπέρα αγόρι μου», γράφει η Έλενα Ακρίτα στον Νίκο Καρανίκα, μετά τη δική του ανάρτηση στην οποία εξαπέλυσε βολές κατά όσων στον ΣΥΡΙΖΑ άσκησαν δριμεία κριτική για το τριήμερο στις Σπέτσες. Το ύφος στην ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα ήταν υποτιμητικό, ενώ άσκησε δριμεία κριτική σε όσους εξέφρασαν διαφορετική άποψη στον ΣΥΡΙΖΑ για το τριήμερο αυτό που διοργανώθηκε στις Σπέτσες.

Η Έλενα Ακρίτα ήταν μία από τους διαφωνούντες, από αυτούς μάλιστα που από την πρώτη στιγμή διατύπωσαν τις αντιρρήσεις τους για αυτή τη σύσκεψη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ εκτός Αθηνών, στις Σπέτσες. Είχε εκφράσει τις ενστάσεις της για το ύφος του email της Θεοδώρας Τζάκρη με το οποίο ειδοποιήθηκαν για τις Σπέτσες και ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να ετοιμάσουν τις δικές τους παρουσιάσεις. Στη συνέχεια, σε ανάρτησή της στο Facebook είχε εκφράσει τη διαφωνία της για τις Σπέτσες εξηγώντας ότι θα ήταν καλύτερο να συνεδριάσει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σε μια περιοχή που επλήγη από τις πρόσφατες καταστροφές πριν από λίγους μήνες, με τις φωτιές και τις πλημμύρες.

Ο Νίκος Καρανίκας άσκησε μάλιστα κριτική για όσους πρότειναν συνεδρίαση της ΚΟ σε αυτές τις περιοχές, κάνοντας λόγο για τυχοδιωκτισμούς και φανφάρες. Η απάντηση της Έλενας Ακρίτα, η οποία θα παραστεί τελικά στην τριήμερη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες, όπως και η Όλγα Γεροβασίλη και ο Αλέξης Τσίπρας, έγραψε στο Facebook απαντώντας στον Νίκο Καρανίκα.

«Δε μάς παρατάς ρε Καρανίκα. Ασχολήσου με τα πόδια της Μενεγάκη κι άσε μας ήσυχους. Που τόσους μήνες με τη διάσπαση, έχουμε ξεσκιστεί στη δουλειά και θα μας την πεις κι από πάνω. Ασαπέρα αγόρι μου», έγραψε αρχικά η Έλενα Ακρίτα χθες το βράδυ στο Facebook και σχολίασε αμέσως μετά στα σχόλια: «Τού μιλάω στη γλώσσα του για να καταλάβει τί διαβάζει»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις