Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ομόφυλα ζευγάρια – Ευγενία Σαμαρά: “Ελπίζω να ψηφιστεί ο νόμος κι οι άνθρωποι να κάνουν παιδιά με όποιον τρόπο”
LIFESTYLE

Ομόφυλα ζευγάρια – Ευγενία Σαμαρά: “Ελπίζω να ψηφιστεί ο νόμος κι οι άνθρωποι να κάνουν παιδιά με όποιον τρόπο”

Ομόφυλα ζευγάρια - Ευγενία Σαμαρά: «Εν έτει 2024, αυτά τα θέματα θα έπρεπε να είναι αυτονόητα» πρόσθεσε η ηθοποιός

Η Ευγενία Σαμαρά έδωσε συνέντευξη και τοποθετήθηκε σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» κι αρχικά, εξέφρασε την άποψή της επί του θέματος. «Ελπίζω να ψηφιστεί ο νόμος αρχικά, για τον γάμο κι εν συνεχεία, να γίνει κάτι, ώστε να μπορούν οι άνθρωποι να κάνουν παιδιά με όποιον τρόπο. Μόνο έτσι θα είναι ευτυχισμένοι. Εν έτει 2024, αυτά τα θέματα θα έπρεπε να είναι αυτονόητα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κοινωνία και το κατά πόσο έχει εξελιχθεί. «Δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρη. Φαινομενικά, δείχνουμε να έχουμε προχωρήσει, αλλά δεν ξέρω αν επί της ουσίας έχει συμβεί αυτό. Αντιλαμβάνομαι ότι η εξέλιξη δεν είναι εύκολη, το καταλαβαίνω και δεν το κρίνω. Ο καθένας χρειάζεται χρόνο. Έχουμε μεγαλώσει διαφορετικά, με πολλά στερεότυπα, υπάρχουν διαφορετικά background και αντιλήψεις, ακόμα και διαφορετικές ανάγκες. Οπότε είναι δύσκολη η εξέλιξη και η αλλαγή», εξήγησε.

Τέλος, δήλωσε: «Βρίσκομαι σε άλλη θέση, οπότε προτιμώ να αφήνω τον χώρο να ακουστούν φωνές όσων τους αγγίζει το θέμα. Πρέπει να μιλάνε οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τη δυσκολία, να ακούγεται πρωτίστως η δικής τους φωνή και όχι η δική μου. Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τους στηρίζω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις