Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θεσσαλονίκη χιόνια: Στα «λευκά» Ωραιόκαστρο και Αρναία
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη χιόνια: Στα «λευκά» Ωραιόκαστρο και Αρναία

Έντονα καιρικά φαινόμενα

Έντονα καιρικά φαινόμενα λαμβάνουν χώρα στη Θεσσαλονίκη με πυκνή χιονόπτωση στο κέντρο της πόλης. Η κακοκαιρία δεν «χτυπά» μόνο τη συμπρωτεύουσα, αλλά και τις γύρω περιοχές της, αφού στα λευκά «ντύθηκαν» επίσης Ωραιόκαστρο και Αρναία.

Δείτε βίντεο από τη χιονόπτωση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης:

Στα «λευκά» το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Στα «λευκά» ντύθηκε το Ωραιόκαστρο στη Θεσσαλονίκη τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου (20/1). Ο χιονιάς για τον οποίο υπήρχε πρόβλεψη ότι θα κάνει την εμφάνιση του στα γύρω ορεινά αλλά μέχρι και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έχει ήδη ξεκινήσει από τις πρώτες απογευματινές ώρες του Σαββάτου, ενώ όπως θα δείτε στο βίντεο του GRTimes στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, οι δρόμοι, τα σπίτια και τα αυτοκίνητα «ντύθηκαν» στα λευκά.

Λευκό τοπίο η Αρναία -Το «έστρωσε» στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Σερρών

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες αρχίζει να «ντύνεται» στα λευκά η Αρναία ενώ φαίνεται πως σε σημείο της ΕΟ Θεσσαλονίκης-Σερρών, το έχει «στρώσει» με αποτέλεσμα να χρειάζεται πολλή προσοχή από τους οδηγούς που περνούν από τον συγκεκριμένο δρόμο.

Έκλεισε ο δρόμος Χορτιάτη-Αγίου Βασιλείου λόγω χιονόπτωσης

Αυτή την ώρα χιονίζει επίσης έντονα σε Χορτιάτη, Ασβεστοχώρι, Πεύκα, Ωραιόκαστρο και Μελισσοχώρι. Πριν από λίγο, έκλεισε ο δρόμος από Χορτιάτη προς Άγιο Βασίλειο λόγω της πυκνής χιονόπτωσης. Εκχιονιστικά δίνουν ήδη μάχη να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς στον Χορτιάτη, σύμφωνα με το thestival.gr. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε λίγη ώρα αναμένεται να κλείσει και ο δρόμος Ωραιοκάστρου – Μελισσοχωρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις