Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βράχοι έπεσαν σε αυτοκίνητο: Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν στο ΙΧ
ΕΛΛΑΔΑ

Βράχοι έπεσαν σε αυτοκίνητο: Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν στο ΙΧ

Βράχοι έπεσαν σε αυτοκίνητο: Από θαύμα σώθηκαν οι επιβαίνοντες

Άγιο είχαν οι δύο, σύμφωνα με τις πληροφορίες επιβαίνοντες ΙΧ αυτοκινήτου πάνω στο οποίο έπεσαν βράχοι ενώ διέσχιζε το Κουρταλιώτικο Φαράγγι στο Ρέθυμνο. Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί και ενώ το όχημα κινούνταν προς Πλακιά. Τμήματα βράχου, στο ύψος της εκκλησίας της Αγίας Κυριακής, αποκολλήθηκαν έπεσαν πάνω στο όχημα, και του προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο πίσω μέρος, το οποίο κυριολεκτικά διαλύθηκε όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του ekriti.

Γιατί έπεσαν οι βράχοι στον δρόμο

Όπως δήλωσε στο ekriti η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων μετέβησαν άμεσα στο σημείο για αυτοψία και ο δρόμος αφού καθαρίστηκε από τον βράχο, τις πέτρες και τα χώματα, παραδόθηκε άμεσα στην κυκλοφορία. Η κυρία Λιονή τόνισε ότι στο σημείο που έγινε η αποκόλληση, υπάρχει προστατευτικό τοιχίο, ωστόσο ο βράχος που έπεσε βρισκόταν σε πιο ψηλό σημείο, υπερπήδησε το τοιχίο και κατέληξε πάνω στο αυτοκίνητο.

Λαμία: Βράχος καταπλάκωσε αυτοκίνητο σε Μοναστήρι

Όπως φαίνεται δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που βράχοι καταπλακώνουν αυτοκίνητα και προκαλούν σοβαρές ζημιές. Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και το περιστατικό που έγινε στην Λαμία. Ένας τεράστιος βράχος έπεσε και καταπλάκωσε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο έξω από την Ιερά Μονή Αντινίτσης στη Λαμία, εκεί όπου είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου ανήμερα της γιορτής της Γέννησης Της Θεοτόκου. Ευτυχώς ο οδηγός δεν βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο την ώρα που έπεσε ο τεράστιος βράχος έξω από την εκκλησία στη Λαμία.  Ο τεράστιος βράχος διέλυσε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, αφού καταπλακώθηκε το πορτ μπαγκάζ και τα πίσω καθίσματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις