Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άνδρας καταπλακώθηκε από δέντρο – Εύβοια: Εσπευσμένα στην Αθήνα ο 57χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Άνδρας καταπλακώθηκε από δέντρο – Εύβοια: Εσπευσμένα στην Αθήνα ο 57χρονος

Άνδρας καταπλακώθηκε από δέντρο - Εύβοια: Στην Αθήνα θα διακομιστεί ο υλοτόμος που καταπλακώθηκε από δέντρο

Σοβαρό ατύχημα με πτώση δέντρου συνέβη στην Εύβοια. Σύμφωνα με το evima, δέντρο έπεσε πάνω σε υλοτόμο στην Κοτσικιά Βορείου Εύβοιας. Ο 57χρονος άνδρας πραγματοποιούσε εργασίες και ξαφνικά δέντρο τον καταπλάκωσε. Συνάδελφοι του τον απεγκλώβισαν και θα μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο κέντρο υγείας Μαντουδίου. Στο σημείο μεταβαίνουν και δύο οχήματά του Π.Κ Μαντουδίου.

Στην Αθήνα θα διακομιστεί ο υλοτόμος που καταπλακώθηκε από δέντρο

Ελικόπτερο έφτασε στην Εύβοια για να παραλάβει τον άνδρα, έτσι ώστε να γίνει διακομιδή σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και άμεσα υπήρξε κινητοποίηση. Αμέσως μετά το ατύχημα συνάδελφοι του υλοτόμου έσπευσαν στο σημείο όπου καταπλακώθηκε από δένδρο έτσι ώστε να τον απεγκλωβίσουν. Άμεσα διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αρκετούς και σοβαρούς τραυματισμούς, για αυτό και κρίθηκε αναγκαία η αεροδιακομιδή στην Αθήνα.

Με παρέμβαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανού, και του δήμαρχου Λίμνης-Μαντουδίου-Αγίας Άννας, Γιώργου Τσαπουρνιώτη, στην πολιτική ηγεσία, ελικόπτερο του ΕΚΑΒ απογειώθηκε άμεσα και πέταξε για την Εύβοια έτσι ώστε να αναλάβει τη διακομιδή του πολυτραυματία. Το ελικόπτερο έφτασε στην Εύβοια, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του Evima.gr, και προσγειώθηκε στο γήπεδο στο Μαντούδι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις