Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor 2024 αποχώρηση 17/1: Ποιος παίκτης επιστρέφει στην Ελλάδα
LIFESTYLE

Survivor 2024 αποχώρηση 17/1: Ποιος παίκτης επιστρέφει στην Ελλάδα

Survivor 2024 αποχώρηση 17/1: Ποια ομάδα κέρδισε τον χθεσινό αγώνα για το κιτ ψαρέματος

Ο Παύλος Παπαδόπουλος έγινε ο δεύτερος παίκτης που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο μετά την Ανδριάνα Καγιά. Η αυλαία για την δεύτερη εβδομάδα του Survivor 2024 έπεσε με την μονομαχία των ανδρών στην οποία συμμετείχαν τρεις Διάσημοι και ένας Μαχητής, καθώς στον τάκο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ είχαν βρεθεί οι «Κόκκινοι» Παύλος Παπαδόπουλος, Αλέξης Παππάς και Νίκος Γκάνος και ο «Μπλε» Rob James Seymour. Λένε πως η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται και για τον Παύλο Παπαδόπουλο η μέρα δεν ξεκίνησε καλά. Ο παίκτης των Διάσημων άκουσε στον ύπνο του την Όλγα Πηλιάκη να φωνάζει «φτάνει πια έλεος» και τρόμαξε. Ο παίκτης σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει και τότε θυμήθηκε ότι η παίκτρια τους έχει πει ότι μιλάει στον ύπνο της κάποιες φορές.

Το πρωί η κόκκινη ομάδα συζητούσε το περιστατικό με την Όλγα Πηλιάκη να ζητάει συγγνώμη που τους ξύπνησε και τους τρόμαξε. «Η νύχτα μας ήταν επεισοδιακή όχι για μένα για τα παιδιά. Εγώ τα ξέρω. Μιλάω. Μιλάω πολύ στον ύπνο μου. Φωνάζω καμιά φορά. Όταν είμαι με την οικογένειά μου μιλάμε κι όλοι μαζί, ανοίγουμε κουβέντα κανονική. Αλλά τα παιδιά τα καημένα δεν το ξέρανε και τρομάξανε μες στον ύπνο τους. Συνέβη χθες. Τώρα θα το ξέρουν και δεν θα τρομάζουν τόσο πολύ».

Survivor 17/1/2024: Η μάχη για το κιτ ψαρέματος

Οι παίκτες των δύο ομάδων πριν μάθουν ποιος θα αποχωρούσε έπρεπε να δώσουν μάχη για το ποιος θα πάρει το κιτ ψαρέματος. Αν και φάνηκε πως ο αγώνας θα είναι ντέρμπι, οι Μπλε μόλις πήραν εκ νέου το προβάδισμα πάτησαν γκάζι και πήγαν το σκορ στο 8-5. Ο Σάββας Γκέντζογλου προσπάθησε να βάλει τους κόκκινους ξανά στο παιχνίδι, όμως η Ιωάννα νίκησε την Όλγα για το 9-6 και ο Άγγελος πήρε το 10αρι για την ομάδα του κόντρα στον Παππά γράφοντας το τελικό 10-6.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν μπόρεσε να διαχειριστεί συναισθηματικά την ήττα της ομάδας και όταν ο Γιώργος Λιανός της έδωσε τον λόγο, η παίκτρια των Διάσημων κατέρρευσε και με δυσκολία μπόρεσε να αρθρώσει δυο λέξεις. «Δεν μπορώ να μιλήσω, Γιώργο! Υποφέρω σε αυτό το σημείο του σώματος μου. Συνεννοήθηκα με τον γιατρό για να πάμε να κάνουμε μια μαγνητική ώστε να μας δείξει τι έχω. Θέλω να πω ότι αυτόν τον τραυματισμό τον κουβαλάω από την πρώτη ασυλία, που τα παιδιά κέρδισαν, αλλά δεν μιλάω». «Ίσως να το έχω τώρα χειροτερέψει γιατί παίζω τόσο καιρό και αυτό είναι που με κάνει να στεναχωριέμαι. Είναι πολύ νωρίς για να τραυματιστείς στο παιχνίδι και ίσως μετά να είσαι ο εύκολος στόχος. Εγώ όμως δεν θα τα παρατήσω. Θα είμαι εδώ και στην πρώτη ασυλία και στην δεύτερη για να αγωνιστώ ό,τι και να γίνει» πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια η 24χρονη sports manager.

Survivor 2024 αποχώρηση 17/1: Οι μονομαχίες αποχώρησης

Ο Αλέξης Παππάς που είχε τα καλύτερα στατιστικά (53%), ήταν εκείνος που επέλεξε τον τελικό στόχο, ο οποίος και σε αυτή τη μονομαχία ήταν μπασκετικός. Τα ίδια στατιστικά τον έφεραν αντιμέτωπο με τον φίλο του, Παύλο Παπαδόπουλο (21%) και τον Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ (36%) με τον Νίκο Γκάνο (42%). Όλοι οι παίκτες της μπλε ομάδας υποστήριξαν τον Σκωτσέζο συμπαίκτη τους, ενώ για την κόκκινη ομάδα τα πράγματα δεν ήταν το ίδιο καθαρά μιας και οι παίκτες μοιράστηκαν υποστηρίζοντας άλλοι τον Παύλο Παπαδόπουλο, άλλοι τον Αλέξη Παππά και άλλοι τον Νίκο Γκάνο.

Το ζευγάρι της τελευταίας μονομαχίας ήταν ο Νίκος Γκάνος και ο Παύλος Παπαδόπουλος, με τον πρώτο να βρίσκει το στόχο πιο εύκολα, να επικρατεί 4-0 και να παραμένει στο Survivor. Αντίθετα ο Παύλος Παπαδόπουλος που δεν πέτυχε ούτε μια νίκη, σε καμία από τις μονομαχίες, ήταν εκείνος που αποχαιρέτισε τους Κόκκινους του Survivor και τον Άγιο Δομίνικο. «Να είστε δυνατοί, παίδες, όλοι! Ευχαριστώ Θεέ μου, ευχαριστώ» αναφώνησε ο πρώην παίκτης του Power of love και συγγραφέας λίγο πριν αφήσει οριστικά τους συμπαίκτες τους και ταξιδέψει πίσω στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις