Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

13

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης – «Δημόκριτος»: «Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με μέτρα κατά της ακρίβειας»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – «Δημόκριτος»: «Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με μέτρα κατά της ακρίβειας»

Μητσοτάκης - «Δημόκριτος»: Ο πρωθυπουργός μετά την επίσκεψη στον Δημόκριτο συναντήθηκε με πολίτες της Αγίας Παρασκευής και μίλησε μαζί τους για τα καθημερινά τους προβλήματα

Το μήνυμα ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα είναι στο πλευρό των πολιτών σε όλα τα «μεγάλα και μικρά ζητήματα» έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του προς πολίτες της Αγίας Παρασκευής όπου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης μετά την επίσκεψή του στο κέντρο ερευνών «Δημόκριτος». Ο πρωθυπουργός έκανε αναφορά στα θέματα της ακρίβειας, λέγοντας, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι η κυβέρνηση θα είναι δίπλα στο πλευρό των πολιτών στη μάχη για την αντιμετώπιση του ζητήματος αυτού, αλλά και στην υγεία, την ασφάλεια και την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Την εμπιστοσύνη θα την τιμήσουμε δουλεύοντας ακόμα πιο σκληρά αντιμετωπίζοντας τα μεγάλα και μικρά ζητήματα που διαμορφώνουν την καθημερινότητα από την ακρίβεια μέχρι την κατάσταση στην υγεία, από την ασφάλεια, με τα δύσκολα ζητήματα που που έχουν να κάνουν με την παραβατικότητα των εφήβων ή την ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων» είπε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός. Όπως τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης «η κυβέρνηση αυτή παραμένει ταγμένη στην υλοποίηση του προεκλογικού της προγράμματος».

Η επίσκεψη στον Δημόκριτο

Νωρίτερα σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», στην Αγία Παρασκευή. Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στο campus στο οποίο πραγματοποιείται ένα μεγάλο σχέδιο ανακαίνισης και συνομίλησε με ερευνητές και ιδρυτές νεοφυών εταιρειών. Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε και το ένα από τα πέντε κτήρια που ανακαινίζονται, το οποίο, όπως είπε η ΕΡΤ, θα στεγάσει όλη την έρευνα γύρω από τη τεχνητή νοημοσύνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις