Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δρυμιώτης για ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ: «Οι μισοί ψηφοφόροι δεν κρίνουν τον αρχηγό τους κατάλληλο για πρωθυπουργό»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δρυμιώτης για ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ: «Οι μισοί ψηφοφόροι δεν κρίνουν τον αρχηγό τους κατάλληλο για πρωθυπουργό»

Δρυμιώτης για ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ: Μιλώντας τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα»

Tα πρόσφατα δημοσκοπικά δεδομένα που επιβεβαιώνουν την κυριαρχία της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέλυσε ο πολιτικής αναλυτής, Ανδρέας Δρυμιώτης, αναφέροντας πως «οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο κόσμος περιμένει πολλά από αυτήν την κυβέρνηση». Όπως είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα» σχολιάζοντας τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις φαίνεται ότι «ψηφοφόροι άλλων κομμάτων κρίνουν ότι ο Μητσοτάκης είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός».

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Καταλληλότητα για πρωθυπουργό τα δύο κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ) έχουν στην καταλληλότητα για πρωθυπουργό 7%. Δηλαδή δεν πείθουν τους δικούς τους ψηφοφόρους. Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί. Έχει παγιωθεί αυτό σε όλες τις δημοσκοπήσεις μετά τις εκλογές. Δηλαδή οι μισοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και οι μισοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ δεν κρίνουν τον αρχηγό τους κατάλληλο για πρωθυπουργό. Μην απορούμε για την κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας. Αντίθετα η ΝΔ με 38% στην πρόθεση ψήφου και 41% στην καταλληλότητα για πρωθυπουργό σημαίνει ότι ακόμη και ψηφοφόροι άλλων κομμάτων κρίνουν ότι ο Μητσοτάκης είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Δρυμιώτης:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις