Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βουλγαράκη – Ιωαννίδης: «Εμείς είμαστε χωρίς επιθετικό κι εσύ φτιάχνεις μπούκλες»
LIFESTYLE

Βουλγαράκη – Ιωαννίδης: «Εμείς είμαστε χωρίς επιθετικό κι εσύ φτιάχνεις μπούκλες»

Βουλγαράκη - Ιωαννίδης: Η παρουσιάστρια δέχεται συνεχώς σχόλια στο Instagram για τον τραυματισμό του συντρόφου της, Φώτη Ιωαννίδη

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ με αποτέλεσμα να μένει εκτός, σίγουρα για ένα δεκαήμερο. Με αφορμή την είδηση ότι είναι ζευγάρι με την Ελένη Βουλγαράκη, το προφίλ της ραδιοφωνικού παραγωγού στο Instagram έχει γεμίσει με σχόλια φιλάθλων της ομάδας. Η Ελένη Βουλγαράκη πρόσφατα ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο διαφημίζει ένα προϊόν για μπούκλες στα μαλλιά. Το βίντεό της γέμισε με σχόλια φιλάθλων του Παναθηναϊκού, που της επιτίθενται λες και φταίει εκείνη για την απουσία του ποδοσφαιριστή από τραυματισμό.

Η ίδια φαίνεται πως αγνοεί τα περισσότερα σχόλια, απάντησε όμως σε ένα, που έγραφε: «Κόψε τα αστειάκια και κοίτα να ηρεμήσεις με τον Φωτάρα, δεν είναι για χόρταση». Του απάντησε: «Πιστεύεις θα πάρω την άδειά σου;».

Άλλοι της έγραψαν: «Εμείς είμαστε χωρίς επιθετικό και εσύ φτιάχνεις μπούκλες», «Κανε κάτι να παίξει τη Τετάρτη», «με αυτόν τον ρυθμό θα χ.. στις θλάσεις» δείχνοντας ότι η κατάσταση στο Διαδίκτυο είναι πολλές φορές ανεξέλεγκτη και στοχοποιούνται άνθρωποι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις