Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Λιάγκας και Άρια Καλύβα αρπάχτηκαν στον «αέρα»
LIFESTYLE

Γιώργος Λιάγκας και Άρια Καλύβα αρπάχτηκαν στον «αέρα»

«Βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει και το κάνεις πολλές φορές»

Γιώργος Λιάγκας και Άρια Καλύβα «αρπάχτηκαν» στον αέρα του Πρωινού, με αφορμή συζήτηση για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Δράμας, αναφορικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Αρχικά, η Φωτεινή Πετρογιάννη σχολίασε: «Είναι σκληρή σκέψη να σκεφτόμαστε ότι ένα ζευγάρι θέλει να βγάλει το απωθημένο του πάνω στο παιδί που δεν είχε τόσα χρόνια.

«Είναι σκληρή. Εδώ άλλοι βγαίνουν και παίρνουν ένα σκυλάκι και λένε εγώ το βλέπω σαν παιδί μου. Το σκυλάκι δεν μπορεί να είναι παιδί. Δε μπορεί να υποκαταστήσεις ένα παιδί με το σκυλάκι. Το ζώο δεν είναι ισότιμο με τον άνθρωπο, μην τρελαθούμε. Δεν είναι μέλος της οικογένειας το ζώο, εγώ διαφωνώ. Μιλάτε με έναν φιλόζωο άνθρωπο που έχει μεγαλώσει με σκυλιά. Με βλέπετε με τη Φούσκα όλο το 24ωρο, μόνο μαζί που δεν κοιμόμαστε. Δεν είναι μέλος της οικογένειας η Φούσκα. Οικογένειά μου είμαι εγώ και τα παιδιά μου και η μάνα των παιδιών μου, που είναι οικογένεια με τα παιδιά. Αυτό είναι οικογένεια. Δεν είναι μέλος της οικογένειας ένα ζώο» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Αμέσως, η Άρια Καλύβα πήρε τον λόγο και ρώτησε τον Γιώργο Λιάγκα: «Τι το έχεις το ζώο μέσα στο σπίτι του; Βεβαίως και είναι μέλος της οικογένειάς σου. Τι είναι; Αντικείμενο, τσαντάκι, αξεσουάρ; Τι είναι;».

«Εσύ αμφισβητείς αν αγαπάω το σκυλί μου; Σε παρακαλώ πάρα πολύ τώρα Άρια. Είναι τσαντάκι το σκυλί; Σε παρακαλώ πάρα πολύ. Είναι ζώο, δεν είναι άνθρωπος. Οι άνθρωποι με τους ανθρώπους… Τι να κάνουμε τώρα. Εγώ το γέννησα; Έχω DNA ίδιο με το σκυλί;» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Υιοθέτησες ένα πλάσμα για να του προσφέρεις αγάπη, Γιώργο μου. Δεν αμφισβήτησε κανείς την αγάπη για να μην παρεξηγούμεθα. Πρέπει να ξανασκεφτείς και να αναθεωρήσεις αυτό που λες» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

«Μην τα μπερδεύουμε όλα. Τα αισθήματα δεν πρέπει να μπερδεύονται με υπερβολικές λέξεις που για εμένα δημιουργούν και προβλήματα. Τι πάει να πει μέλος της οικογένειας το σκυλί; Το σκυλί είναι μέσα στην οικογένεια, είναι δίπλα στην οικογένεια αλλά δεν είναι μέλος της. Το γέννησα το σκυλί και δεν το ξέρω;» σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δηλαδή οι άνθρωποι που υιοθετούν, δεν αντιμετωπίζουν τα παιδιά σαν μέλη της οικογένειας; Αυτό λες» πρόσθεσε η Άρια Καλύβα, με τον Γιώργο Λιάγκα να μην κρύβει τη δυσαρέσκειά του. «Τα παιδιά είναι άνθρωποι και όχι ζώα. Βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει και το κάνεις πολλές φορές. Μου λες ότι δεν αγαπάω τα ζώα; Έλα Θεέ και Κύριε τώρα. Ξαφνικά άλλο θέμα να δημιουργήσουμε. Να με βγάλεις ότι δεν αγαπάω και τα ζώα. Αχ Θεέ μου τι τραβάω…» κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις