Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιάννης Περπατάρης – Survivor 2024: Ποιος είναι ο 34χρονος Μαχητής
LIFESTYLE

Γιάννης Περπατάρης – Survivor 2024: Ποιος είναι ο 34χρονος Μαχητής

Γιάννης Περπατάρης - Survivor 2024: Η ζωή στη Βόρεια Εύβοια, η ενασχόληση με τις ελιές, την επιχείρησή του και τη γυμναστική

Ο Γιάννης Περπατάρης είναι ένας από τους παίκτες του φετινού «Survivor» που δείχνει να έχει κερδίσει μέχρι τώρα, την εύνοια των τηλεθεατών. Ο 34χρονος Μαχητής αναδείχτηκε το βράδυ της Τρίτης ο MVP της εβδομάδας, δηλαδή ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες και τα καλύτερα στατιστικά. Εκτός από τους αγώνες, ο ίδιος φαίνεται να είναι ένα από τα πρόσωπα που συμπάθησε μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού, μιας και τα σχόλια στο Twitter για τον παίκτη, είναι κυρίως θετικά. Η κίνησή του μάλιστα, στο συμβούλιο του νησιού να υποδείξει τον Νίκο Γκάνο της Κόκκινης ομάδας ως υποψήφιο προς αποχώρηση, ενώ δεν τον συνέφερε τόσο, όσο το να ψηφίσει τον τραυματισμένο Σάββα, ήταν κάτι που εκτίμησε το κοινό.

Ποιος είναι ο 34χρονος αγρότης που κέρδισε το κοινό

Ο Γιάννης Περπατάρης είναι 34 ετών, έχει μεγαλώσει στη Βόρεια Εύβοια και εργάζεται ως αγρότης. Αγαπάει τη φύση και φροντίζει καλλιέργειες στρεμμάτων με ελιές. Την ίδια ώρα, διατηρεί επιχείρηση καφέ, ενώ γυμνάζεται τακτικά. Τα αθλήματα που τον συγκινούν είναι απαιτητικά και στοχεύουν στην ενδυνάμωση της φυσικής του κατάστασης. Έχει ασχοληθεί με crossfit, ποδηλασία, ορειβασία, snowboard, kick boxing, θαλάσσια σπορ αλλά και στίβο. To προφίλ του στο Instagram μετρά ήδη πάνω από 10.000 ακολούθους, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί λόγω της συμμετοχής του στο ριάλιτι επιβίωσης. Αναρτά συχνά φωτογραφίες του από ταξίδια που κάνει. Τα περισσότερα από τα στιγμιότυπα που ανεβάζει, είναι κατά την καλοκαιρινή περίοδο, όταν πηγαίνει για διακοπές στα νησιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις