Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

18

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χρύσα Χατζηγεωργίου – Survivor 2024: «Στο φετινό έχω πάρει τον ρόλο του Βασάλου»
LIFESTYLE

Χρύσα Χατζηγεωργίου – Survivor 2024: «Στο φετινό έχω πάρει τον ρόλο του Βασάλου»

Χρύσα Χατζηγεωργίου - Survivor 2024: Η παίκτρια των Μαχητών σχολίασε με χιούμορ το γεγονός ότι δεν έχει φέρει ακόμα καμία νίκη

Με νίκη για τους Μαχητές ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του «Survivor» το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου. Μια από αυτούς όμως, δεν έχει καταφέρει ακόμη να φέρει καμία νίκη και αυτή είναι η Χρύσα Χατζηγεωργίου, η οποία αντιμετώπισε με χιούμορ την επίδοσή της. Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι, αποκάλεσε τον εαυτό της «Κωνσταντίνο Βασάλο, το παλτό της ομάδας». Η παίκτρια είπε συγκεκριμένα: «Εγώ στο φετινό Survivor έχω πάρει ρόλο Βασάλου.

Το παλτό της ομάδας. Δεν έχω καταφέρει ακόμα να φέρω νίκες. Δεν το έχω βρει ακόμα με το erping που υπάρχουν σε κάθε αγώνισμα και λίγο με τους στόχους. Πάντα στον πόντο. Εκεί που πήγα να πανηγυρίσω κατάλαβα ότι η Ασημίνα το είχε βάλει νωρίτερα. από εμένα. Παρόλα αυτά η ομάδα μου κατάφερε να φέρει δύο νίκες σερί, οπότε ακόμη μια φορά θα πάμε στο συμβούλιο θεατές. Πραγματικά μου έχει κάνει εντύπωση το πόσο ενωμένη μπορεί να είναι μια ομάδα με 10 άτομα που έχουν γνωριστεί μόλις μια εβδομάδα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις