Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σβήγκος – Στούντιο 4: Την περασμένη εβδομάδα ήμουν με ένα πακέτο μακαρόνια
LIFESTYLE

Σβήγκος – Στούντιο 4: Την περασμένη εβδομάδα ήμουν με ένα πακέτο μακαρόνια

Σβήγκος - Στούντιο 4: "Δεν έχω διαλέξει τιμολόγιο στο ρεύμα"

«Μπορεί να έκανα δουλειές, να μου έρχονταν κάποια χρήματα, αλλά δεν είχα συνηθίσει ότι θα είναι για έξι μήνες και άλλους έξι θα είσαι άνεργος» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος. Ο Σταύρος Σβήγκος βρέθηκε την Τρίτη στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου μίλησε μεταξύ αλλων και για την οικονομική του κατάσταση.

Σταύρος Σβήγκος: Θα χαρώ πάρα πολύ αν παραιτηθούν ο Βορίδης και ο Γεωργιάδης
Λάκης Γαβαλάς: «Τρελαίνομαι που ξαφνικά όλοι λέμε ότι θέλουμε παιδιά»
“Το μόνο που δεν μπορώ να εξηγήσω στο παιδί μου είναι γιατί δεν είμαστε ίσοι”, είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Στην ερώτηση για το αν έχει βρεθεί ποτέ σε οικονομική δεινότητα, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε, αφού πρώτα είπε πως δεν ξέρει τι χρώμα τιμολόγιο να διαλέξει στο ρεύμα, «συνέχεια. Πολλές φορές και στο παρελθόν όταν ξεκινούσα αυτήν τη δουλειά. Μπορεί να έκανα δουλειές, να μου έρχονταν κάποια χρήματα, αλλά δεν είχα συνηθίσει ότι θα είναι για έξι μήνες και άλλους έξι θα είσαι άνεργος. Ακόμα προσπαθώ να το αντιληφθώ. Από την άλλη, στο δικό μας επάγγελμα μπορεί να κάνεις μία χρονιά που να έχει αρκετά οικονομικά οφέλη, αλλά ταυτόχρονα έρχεται η εφορία και σου λέει είμαστε συνέταιροι. Δώσε μου το 47%. Μα το ξόδεψα. Ε τότε μου το χρωστάς. Δουλεύεις μετά γιατί χρωστάς αυτό και για να ξεχρεώσεις το επόμενο. Θεωρώ τρομερή αδικία το πώς λειτουργεί το κράτος απέναντι στους εργαζόμενους».

«Ίσως την περασμένη εβδομάδα (σ.σ. ήμουν με ένα πακέτο μακαρόνια). Όλοι έχουμε οικονομικές δυσκολίες. Και εμένα οι εργοδότες μου και κάποια συμβόλαια που μπορεί να έχω, μπορεί να μου πούνε ότι φτάσαμε στο όριο και θα σε καθυστερήσουμε. Αν είναι εντάξει γενικότερα και δεν είναι κακοί εργοδότες, το κατανοείς» συνέχισε ο Σταύρος Σβήγκος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις