Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βίντεο που κόβει την ανάσα: Στέκεται με δεμένα μάτια στην οροφή αυτοκίνητου εν κινήσει και πηδάει
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Στέκεται με δεμένα μάτια στην οροφή αυτοκίνητου εν κινήσει και πηδάει

Η κάμερα ενός τοπικού ισπανικού μέσου κατέγραψε το απίστευτο ακροβατικό.

Ένα τοπικό μέσο στην Ισπανία κατέγραψε τη στιγμή που ένας επίδοξος stuntman ρίσκαρε τη ζωή του πηδώντας με δεμένα μάτια από την οροφή ενός κινούμενου αυτοκινήτου σε ένα ποτάμι, πάνω από μία κρεμαστή γέφυρα. Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter και μοιράστηκε η Daily Mail, δείχνει έναν άνδρα με λευκή φόρμα να στέκεται με τα μάτια δεμένα στην οροφή ενός αυτοκινήτου που διασχίζει μια γέφυρα αυτοκινητόδρομου, προτού κάνει ένα ξαφνικό ρεσάλτο, πηδώντας στο ποτάμι από κάτω. Η τοπική αστυνομία αναζητά πλέον τον νεαρό αφού πήδηξε από τη γέφυρα, η οποία βρίσκεται στον αυτοκινητόδρομο Α8 πάνω από τις εκβολές του ποταμού Treto, κοντά στη βόρεια ισπανική πόλη Santander.

Το βίντεο δείχνει τον άνδρα να σηκώνεται από τη σκυφτή του θέση στην οροφή του οχήματος, προτού συνεχίσει κάνοντας ένα τολμηρό άλμα πάνω από τα κιγκλιδώματα που χωρίζουν το οδόστρωμα από την πτώση στο ποτάμι. Φαινόταν να έχει καλύψει το πρόσωπο και τα μάτια του με ένα λευκό μαντίλι, είτε για να προσπαθήσει να εμποδίσει την αστυνομία να τον αναγνωρίσει είτε για να προστατευτεί από το κρύο, αλλά ίσως και για να αυξήσει τη δυσκολία του κόλπου του. Δεν είναι αυτή τη στιγμή σαφές εάν ο κασκαντέρ κατάφερε να φτάσει με ασφάλεια στην ξηρά μετά την αξιοσημείωτη βουτιά του στο νερό. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι διερευνά το περιστατικό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις