Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Παγωμένο εστιατόριο Νέα Υόρκη: Aπίστευτες εικόνες
ΚΟΣΜΟΣ

Παγωμένο εστιατόριο Νέα Υόρκη: Aπίστευτες εικόνες

Aπίστευτες εικόνες: Παραλίμνιο εστιατόριο στη Νέα Υόρκη έγινε... πάγος, μετά την χιονοθύελλα! Σαν ταινία

Ένα εστιατόριο της Νέας Υόρκης μετατράπηκε σε παγωμένο κάστρο, θυμίζοντας την ταινία «Frozen» μετά το πέρασμα της χιονοθύελλας από την περιοχή. Το εστιατόριο Hoak’s Lakeshore στο Αμβούργο της Νέας Υόρκης, ένα προάστιο του Μπάφαλο, έκλεισε την Κυριακή εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας που έπληξε επαρχίες των ΗΠΑ. Περιοχές της δυτικής Νέας Υόρκης καλύφθηκαν από το χιόνι, ενώ στο Αμβούργο το ύψος του χιονιού ξεπέρασε το ένα μέτρο. Οι άνεμοι και το χιόνι σκέπασαν το συγκεκριμένο εστιατόριο στις βορειοανατολικές ακτές της λίμνης Έρι, που σε κάθε κακοκαιρία χαρίζει μοναδικά στιγμιότυπα, με τεράστια παγοκρύσταλλα και ένα παχύ στρώμα πάγου. Το εστιατόριο έγραψε στο Instagram ότι παρέμεινε κλειστό την Κυριακή, αφού «πήρε μια μικρή δόση χιονιού θυμίζοντας παγωμένο κάστρο». Για του λόγου το αληθές, την ανάρτηση συνόδευε μια φωτογραφία που δείχνει τον πάγο να καλύπτει τα κάγκελα της επιχείρησης και παγοκρυστάλλους μισού μέτρου να κρέμονται από την οροφή.

«Σαν να μπήκα στην ταινία Frozen»

Την Δευτέρα, η πλήρης μεταμόρφωση του «παγωμένου κάστρου» ολοκληρώθηκε καθώς τα παγοκρύσταλλα κάλυψαν σχεδόν κάθε επιφάνεια του εστιατορίου. Μάλιστα, σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Twitter ο δημοσιογράφος του buffaloweather, είπε ότι ένιωσε σαν να «μπήκε στην ταινία Frozen».

Ωστόσο, παρά το νέο παγωμένο του εξωτερικό, το εστιατόριο άνοιξε τις πόρτες του για τους τολμηρούς. «Το παγωμένο κάστρο μας άνοιξε σήμερα από την πρώτη καταιγίδα του 2024» έγραψε στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις