Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βούλα βενζινάδικο – ατύχημα: Η στιγμή που το πολυτελές τζιπ πέφτει στο πρατήριο
ΕΛΛΑΔΑ

Βούλα βενζινάδικο – ατύχημα: Η στιγμή που το πολυτελές τζιπ πέφτει στο πρατήριο

Βούλα βενζινάδικο - ατύχημα: Το παράτησαν και έφυγαν με τα πόδια

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την στιγμή που ένα ογκώδες υπεροπολυτελές τζιπ, μετά από μία τρελή πορεία προσέκρουσε σε αντλίες βενζινάδικου στην Άνω Βούλα. Το βίντεο έφερε στη δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega. Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, στην λεωφόρο Καραμανλή στην Άνω Βούλα, ο οδηγός του τζιπ χάνει τον έλεγχο σε βρεγμένο οδόστρωμα, χτυπάει στο κράσπεδο, ανεβαίνει με την όπισθεν στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια ακολουθεί μία άκρως τρελή πορεία με την όπισθεν, διαλύοντας τις αντλίες του πρατηρίου, χωρίς ευτυχώς εκείνη την ώρα να είναι ανοικτή η επιχείρηση.

Αποχώρησαν με τα πόδια

Σύμφωνα με μαρτυρίες, από το πολυτελές αυτοκίνητο βγήκαν 3 νεαροί άνδρες χωρίς εμφανή τραύματα και μόλις συνήλθαν, άφησαν το αυτοκίνητο στο κατεστραμμένο πρατήριο και αποχώρησαν με τα πόδια. Στο πρατήριο υπήρχε σύστημα καταστολής πυρκαγιάς σταθμών βενζίνης, το οποίο και απέτρεψε πιθανή έκρηξη μετά την σφοδρή σύγκρουση στις αντλίες.

Στο τζιπ το οποίο φέρει ρουμάνικες πινακίδες βρέθηκαν άδεια μπουκάλια ποτών και εργαλεία στο πορτ παγκαζ, ενώ δεν το έχει αναζητήσει ακόμη κανείς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις