Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My Style Rocks – Έφη Στεφάνου: Τα δάκρυα της παίκτριας για τη σχέση με τους γονείς της
LIFESTYLE

My Style Rocks – Έφη Στεφάνου: Τα δάκρυα της παίκτριας για τη σχέση με τους γονείς της

Με αφορμή μια ατάκα της Γεωργίας για το διαζύγιο των γονιών της, η συμπαίκτριά της λύγισε - Δείτε βίντεο

Δύσκολη αποδείχθηκε η σημερινή ημέρα για την Έφη στο πλατό του «My Style Rocks». Όταν η Γεωργία στάθηκε μπροστά στους κριτές για να ακούσει τα σχόλιά τους για την εμφάνισή της, η Έφη ξέσπασε σε κλάματα. Όταν ρωτήθηκε τι της συμβαίνει, απάντησε: «Αυτό που έλεγε η Γεωργία για τις σχέσεις με τους γονείς της, είναι μια αδυναμία μου. Οι δικοί μου γονείς πήραν διαζύγιο και ποτέ δεν είχαν αυτές τις σχέσεις, πάντα μάλωναν». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκε και μάλωνε και με αυτόν κι εγώ τώρα δεν μιλάω ούτε με τον μπαμπά μου. Κι απλά λίγο με πληγώνει αυτό. Αλλά δεν θέλω να το δείχνω».

Τόνισε επίσης, πως η ίδια ήθελε να χωρίσουν οι γονείς της, αφού τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για την ίδια. «Ήθελα να χωρίσουν. Πάντα με έβαζαν στη μέση. Απλά με έπιασε η αδυναμία μου με αυτό που είπες κι επειδή έχω να μιλήσω καιρό με τον μπαμπά μου… Πάντα εγώ θα τον παίρνω τηλέφωνο;», είπε κλαίγοντας.

Η Έφη Στεφάνου είναι 23 ετών και είναι αισθητικός

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη αισθητική και τα τελευταία δύο χρόνια μετακόμισε στην Αθήνα για να είναι με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Τσοχαταρίδη, πρωταθλητή της πυγμαχίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις