Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ξυλοδαρμός 4χρονου – Μέγαρα: Ευχάριστα νέα για την υγεία του αγοριού
ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλοδαρμός 4χρονου – Μέγαρα: Ευχάριστα νέα για την υγεία του αγοριού

Ξυλοδαρμός 4χρονου - Μέγαρα: Αποσωληνώθηκε ο 4χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφο της μητέρας του και ο οποίος νοσηλεύεται στο Παίδων

Αποσωληνώθηκε ο 4χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφο της μητέρας του και ο οποίος νοσηλεύεται στο Παίδων. Η αποσωλήνωση έγινε την Κυριακή (14/1) και σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθένω έκτοτε ανταποκρίνεται σε λεκτικά ερεθίσματα, εκτελεί εντολές, έχει καλή κινητικότητα δεξιού άνω και κάτω άκρου ενώ υπολείπεται η κινητικότητα του αριστερού άνω και κάτω άκρου. Παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε σταθερή κατάσταση. Όσον αφορά τα τρία ανήλικα αδέλφια του, τα οποία εισήχθησαν στις 11.01.2024 κατόπιν προφορικής εντολής της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθήνας παραμένουν νοσηλευόμενα στο Ορθοπεδικό Τμήμα συνοδευόμενα από την μητέρα τους.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σοκ είχε προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού ενός 4χρονου παιδιού από τον σύντροφο της μητέρας του στον καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα. Το μεταφέρθηκε μετά τον ξυλοδαρμό σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 4χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με χτυπήματα. Λίγο καιρό πριν τον σημερινό ξυλοδαρμό του, ο ανήλικος διακομίστηκε στο νοσοκομείο φέροντας χτυπήματα, τα οποία ήταν άγνωστο πώς προκλήθηκαν. Τότε, για την υπόθεση είχε ενημερωθεί το Ανηλίκων, ενώ είχε σχηματιστεί δικογραφία κατ’ αγνώστων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις