Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κλειδώθηκε στο νεκροταφείο – Χαλκίδα: Εφιαλτική περιπέτεια για ηλικιωμένη
ΕΛΛΑΔΑ

Κλειδώθηκε στο νεκροταφείο – Χαλκίδα: Εφιαλτική περιπέτεια για ηλικιωμένη

Εμεινε στην παγωνιά όλη τη νύχτα

Ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη μέσα στο νεκροταφείο Χαλκίδας νωρίς σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 88 ετών περίπου η οποία καθόταν στην πύλη του νεκροταφείου με πληγιασμένα γόνατα και ελαφρύ ρουχισμό. Η γυναίκα είχε πάει να ανάψει το καντήλι του πεθαμένου γιου της και φέρεται να ήταν κλειδωμένη μέσα στο νεκροταφείο από το απόγευμα της Κυριακής. Αμεσως έφτασε το ΕΚΑΒ και μετέφερε την ηλικιωμένη στο Γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με το evima, στο πρόσφατο παρέλθουν έχει γιο νέο ξανά ίδιο περιστατικό στο νεκροταφείο της Χαλκίδας.

Θεσσαλονίκη: Νεαρές έκλεψαν μπρούτζινα καντήλια από νεκροταφεία

Στόχο τον μπρούντζο στα καντήλια των νεκροταφείων φαίνεται ότι είχαν βάλει δύο νεαρές στην περιοχή της Νεοχωρούδας στη Θεσσαλονίκη. Στο πλαίσιο περιπολιών αστυνόμευσης, πλήρωμα περιπολικού συνέλαβε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου τις 22χρονες ημεδαπές, επειδή στο όχημα όπου επέβαιναν βρέθηκαν 14 μπρούντζινα καντηλάκια μνημάτων, στον χώρο των αποσκευών και στη θέση του συνοδηγού.

Σε βάρος των δύο γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου. Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών προέκυψε ότι τα καντήλια είχαν αφαιρεθεί λίγο νωρίτερα, από μνήματα κοιμητηρίων της Νεοχωρούδας, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κατσαβίδια και μία βαριοπούλα. Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις