Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επίθεση Ρομά στο νοσοκομείο Μεσολογγίου: Συνοδοί ασθενούς «έσπασαν» κλινική
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση Ρομά στο νοσοκομείο Μεσολογγίου: Συνοδοί ασθενούς «έσπασαν» κλινική

Επίθεση Ρομά στο νοσοκομείο Μεσολογγίου: Ομάδα 30 Ρομά έσπασα ότι έβρισκαν στο πέρασμά τους και να επιτέθηκαν στο ιατρικό προσωπικό

Τρομοκρατήθηκαν ασθενείς και νοσηλευτές στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Μεσολογγίου, όταν είδαν ομάδα 30 Ρομά να σπάνε ότι έβρισκαν στο πέρασμά τους και να επιτίθεται ξαφνικά στο ιατρικό προσωπικό. Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου και όπως αναφέρουν συνοδοί στην τοπική ιστοσελίδα aixmi-news.gr είδαν ξαφνικά γύρω στις 4 τα ξημερώματα, περίπου 30 Ρομά να σπάνε ότι βρουν μπροστά τους και να επιτίθενται στους εργαζομένους του νοσοκομείου, χτυπώντας τους και βρίζοντάς τους με χυδαίο τρόπο. Αφορμή στάθηκε η μεταφορά μιας γυναίκας Ρομά στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές έκαναν ότι προβλέπεται για να τη σώσουν και στην συνέχεια μετέφεραν σε θάλαμο νοσηλείας. Εκεί η ασθενής έκανε ένα επιληπτικό επεισόδιο όπως αντιλήφθηκαν άλλοι ασθενείς και συνοδοί με αποτέλεσμα οι Ρομά που την συνόδευαν να θεωρήσουν ότι πεθαίνει. Έτσι μέσα σε πέντε λεπτά έφθασαν στο νοσοκομείο 30 άτομα και άρχισαν να σπάνε, να καταστρέφουν και να χτυπούν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Η παθολογική δε, ήταν γεμάτη ασθενείς που έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη καθώς δεν ήξεραν αν βγουν ζωντανοί από αυτό το χάος που προκάλεσαν οι Ρομά.

 

Ένας γιατρός τραυματίστηκε στο κεφάλι από χτύπημα

Μάλιστα όπως ανέφερε συνοδός ασθενούς κάποιοι προσπάθησαν να ξεβιδώσουν και έναν πυροσβεστήρα που ήταν στον τοίχο, αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφεραν. Έναν από τους γιατρούς τον χτύπησαν στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν τραυματισμό, ενώ νοσηλευτές και βοηθοί θαλάμου δέχθηκαν χτυπήματα. Κλήθηκε η αστυνομία και μετά από λίγη ώρα το επεισόδιο έληξε. Ωστόσο οι εργαζόμενοι αλλά και οι ασθενείς φοβούνται διότι αυτό δεν ήταν το πρώτο επεισόδιο που συμβαίνει στο νοσοκομείο με δράστες Ρομά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις