Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μάντσεστερ Γ. – Τότεναμ: Δεν μπόρεσαν τα “σφυρια” να διαλύσουν τους “κόκκινους διάβολους”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μάντσεστερ Γ. – Τότεναμ: Δεν μπόρεσαν τα “σφυρια” να διαλύσουν τους “κόκκινους διάβολους”

Μάντσεστερ Γ. - Τότεναμ: Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Χθες (14/1) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετώπισε την Τότεναμ για την 21η αγωνιστική της Premier League στο Ολντ Τράφορντ. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν ισόπαλες με το σκορ να τελειώνει 2-2 και έτσι μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Ο αγώνας

Ο αγώνας άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για το κοινό, αφού ο Ράσμους Χόιλουντ άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό και ο Ρισάρλιζον απάντησε στο 19ο λεπτό. Οι παίκτες του προπονητή της Τότεναμ, Άγγελου Ποστέκογλου, είχαν την μπάλα στα πόδια τους και προσπαθούσαν να διασπάσουν την άμυνα των “κόκκινων διαβόλων”, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα ο Μάρκους Ράσφορντ σκόραρε στο 40ό λεπτό με την ομάδα του Τεν χαχ να πηγαίνει στα αποδυτήρια με σκορ νίκης..

Ύστερα από 50 δευτερόλεπτα στο 2ο μέρος, ο Τίμο Βέρνερ (που άρχισε βασικός στο ντεμπούτο) βρήκε τον Ροντρίγκο Μπεντανκούρ κι αυτός ισοφάρισε σε 2-2 το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, όμως δεν ήταν τόσο απειλητικοί έπειτα από το δεύτερο τέρμα τους και με δεδομένο ότι η Γιουνάιτεντ είχε μόλις τρεις τελικές κι αυτές άστοχες, η ισοπαλία παρέμεινε μέχρι τέλους.

Η βαθμολογία

Η βαθμολογία με την ισοπαλία της Γιουνάιτεντ, την νίκη της Σίτι αλλά και την νίκη της Τσέλσι, είναι η εξής με 10 ομάδες να έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Τα άλλα αποτελέσματα της 21η αγωνιστικής

Παρασκευή 12/1

Μπέρνλι – Λούτον (1-1)

Σάββατο 13/1

Τσέλσι – Φούλαμ (1-0)

Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι (2-3)

Κυριακή 14/1

Έβερτον – Άστον Βίλα (0-0)

Σάββατο 20/1

Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας (14:30)

Μπρέντφορντ – Νότινγκχαμ Φόρεστ (19:30)

Κυριακή 21/1

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ (16:00)

Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ (18:30)

Δευτέρα 22/1

Μπράιτον – Γούλβς (21:45)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις