Σκύλος δραπετεύει από το κλουβί του: Το χάσκι που μας έκλεψε την καρδιά!

ΚΟΣΜΟΣ

Σκύλος δραπετεύει από το κλουβί του: Το χάσκι που μας έκλεψε την καρδιά!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σκύλος δραπετεύει από το κλουβί του: Viral βίντεο

14.01.2024 | 10:10

Μια τολμηρή απόδραση από το κλουβί του έκανε ένα σκύλος σε ένα καταφύγιο διάσωσης ζώων, προτού προσπαθήσει να απελευθερώσει τα φιλαράκια του και τελικά καταλήξει με έναν αστυνομικό να… μαζεύει τα άπλυτα που άφησε πίσω του. Η τρελή σειρά γεγονότων καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας στο «Lost Our Home Pet Rescue», ένα πρόγραμμα προσωρινής φροντίδας. Ο Κινγκ, ένα σιβηριανό χάσκι δραπέτευσε από το κυνοκομείο του λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 16ης Νοεμβρίου και στη συνέχεια προσπάθησε να απελευθερώσει τους φίλους του.

Μεσσηνία: Σκύλος που έπεσε σε πηγάδι σώθηκε κατά τύχη
Σκύλος έφαγε 4.000 δολάρια σε χαρτονομίσματα – Πώς κατάφεραν οι ιδιοκτήτες του να πάρουν πίσω μέρος των χρημάτων
Η ιστορία της «Μάχης», της σκυλίτσας που βρέθηκε σε άθλια κατάσταση -Η απίστευτη μεταμόρφωση και το νέο της σπίτι

Στο βίντεο παρακολούθησης, διακρίνεται να σηκώνεται στα δύο πόδια και να προσπαθεί να ανοίξει ένα άλλο κλουβί που περιέχει κάτι που φαίνεται να είναι ένα ακόμη χάσκι. Η προσπάθειά του όμως δεν είχε αίσιο αποτέλεσμα και τότε ο Κινγκ πηγαίνει προς ένα άλλο κλουβί όπου φιλοξενείται ένα άλλο σκυλί. Δοκιμάζει την ίδια προσέγγιση χτυπώντας την κλειδαριά. Όταν όμως ούτε αυτή τη φορά λειτουργεί το κόλπο του, κατευθύνεται προς την πόρτα και πατάει το χερούλι. Ως εκ θαύματος, η πόρτα ανοίγει και πηγαίνει σε ένα διπλανό δωμάτιο.

Τα έκανε λίμπα στο γραφείο

Μια κάμερα στο γραφείο καταγράφει τον σκύλο να ψαχουλεύει τα ράφια. Μυρίζεται ένα δοχείο με σκυλοτροφή που βρίσκεται πάνω σε ένα ράφι, το ρίχνει στο πάτωμα και προσπαθεί να φάει. Σπρώχνοντας όμως το δοχείο, σκορπίζει παντού σκυλοτροφή. Η ιδρύτρια του καταφυγίου Τζόντι Πολάνσκι δήλωσε ότι έμαθε για την απόδραση του Κινγκ, μόνο όταν χτύπησε ο συναγερμός στο κτίριο. «ήταν περίπου 12 η ώρα το βράδυ και αμέσως κοίταξα να δω τι συμβαίνει και δεν μπορούσα να βρω τίποτα. Και μετά είδα το χάος και είπα ‘Ω Θεέ μου’» δήλωσε στο Fox 10.

Η αστυνομία πήγε όταν χτύπησε ο συναγερμός

Αφού έφαγε το φαγητό του, ο Κινγκ κατευθύνθηκε προς μια πόρτα που οδηγεί έξω και άρχισε να γαβγίζει. Γρήγορα γίνεται αντιληπτό το γιατί – ένας αστυνομικός κοιτάζει μέσα από το τζάμι. «Η αστυνομία ήρθε στην πραγματικότητα επειδή ενεργοποίησε τον συναγερμό και αυτός χτυπούσε ξανά και ξανά» εξήγησε η Πολάνσκι. Όπως βλέπει κανείς στο βίντεο, ο αστυνομικός μπαίνει τελικά στο καταφύγιο, προσέχοντας να μην αφήσει τον σκύλο να βγει έξω. Αλλά το χάσκι δείχνει τόσο χαρούμενο που έχει έναν φίλο που χοροπηδά πάνω του και προσπαθεί να γλείψει το πρόσωπό του.

Η κίνηση – έκπληξη του αστυνομικού – Έπιασε τη σκούπα και άρχισε να καθαρίζει

Ο αστυνομικός τραβάει την πόρτα και φαίνεται να βάζει τον σκύλο πίσω στο κλουβί του εκτός κάμερας. Στη συνέχεια, επιστρέφει στο γραφείο και αρχίζει να καθαρίζει το δωμάτιο, σκουπίζοντας την σκυλοτροφή που είχε ρίξει κάτω ο σκύλος. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι τόσο σχολαστικός, που ελέγχει ακόμη και κάτω από τις καρέκλες και τα γραφεία για να βεβαιωθεί πως δεν του ξέφυγε κάποιο σημείο. Αφού λοιπόν βεβαιώνεται πως όλα είναι καθαρά, επιστρέφει στο περιπολικό του και φεύγει.

Η Πολάνσκι συγκινήθηκε που ο αστυνομικός, ο οποίος ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία του – μπήκε στον κόπο να καθαρίσει. «Κοιτούσα το υλικό το επόμενο πρωί και έλεγα: ‘Πώς είναι δυνατόν;’. Δεν είχα ιδέα ότι ο αστυνομικός επρόκειτο να καθαρίσει και όταν το είδα, είπα: ‘Ουάου, τι καταπληκτικος άνθρωπος που το έκανε αυτό΄’». Στην ανάρτησή του το καταφύγιο στο Facebook, έβαλε λεζάντα στο βίντεο γράφοντας: «Η πιο χαριτωμένη σύλληψη που έγινε ποτέ». Κλείνοντας πάντως, να σημειωθεί ότι ο Κινγκ υιοθετήθηκε μέσα σε μια εβδομάδα από την απόδρασή του…

Ετικέτες
Exit mobile version