Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μπάμπης Μεσολόγγι εξελίξεις: Με δύτες και drone οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονο
ΕΛΛΑΔΑ

Μπάμπης Μεσολόγγι εξελίξεις: Με δύτες και drone οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονο

Μπάμπης Μεσολόγγι εξελίξεις: «Μιλήστε» παρακαλεί η αδελφή του

Για άλλη μια ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι που έχει εξαφανιστεί. Σύμφωνα με το Tempo24, αναμένονται εξελίξεις καθώς οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σε συγκεκριμένες περιοχές. Από χθες, (13/1) ειδικά εκπαιδευμένοι δύτες βούτηξαν στη λιμνοθάλασσα, αλλά και σε σημεία που δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι δυνάμεις διάσωσης προκειμένου να εντοπίσουν ίχνη. Η οικογένεια έδωσε την εντολή, σε συνεργασία με τις αρχές, σε ιδιώτη δύτη να ερευνήσει την βαλτώδη περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο. «Σίγουρα παίζουν ρόλο και οι καιρικές συνθήκες αλλά είναι τέτοια η περιοχή που πάλι θα ήταν δύσκολο. Είναι όλο βούρκος και θολώνει πολύ. Θα συνεχίσουμε τις έρευνες», δήλωσε ο δύτης, Τσίκνιας Ιωάννης. Στην έρευνα συμμετέχουν επίσης ομάδες εθελοντών με εκπαιδευμένα σκυλιά και Drone από την Αθήνα.

Εγκληματική ενέργεια «βλέπει» η οικογένεια

Η οικογένεια του Μπάμπη θεωρεί ότι ο 31χρονος έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας με τον πατέρα του εξαφανισμένου να κάνει λόγο για άτομα που γνωρίζουν τι έχει συμβεί αλλά κρατούν το στόμα τους κλειστό. Η αδερφή του 31χρονου απηύθυνε έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάποια πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό του αδερφού της να επικοινωνήσει με τις Αρχές. «Αυτό που θα ήθελα να πω και κάνω έκκληση, όποιος γνωρίζει και φοβάται και δεν θέλει, έστω ανώνυμα σε κάποιον φίλο μας, συγγενή ή στην Ασφάλεια, ας πει το οτιδήποτε. Να μη φοβάται, γιατί αυτό που έτυχε σε εμάς μπορεί να τύχει στον οποιοδήποτε», δήλωσε.

Θυμίζουμε ότι οι αρχές έχουν ανακτήσει σημαντικά δεδομένα από το κινητό τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη ο οποίος χρώσταγε στον Μπάμπη ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Συγκεκριμένα ένα 24ωρο πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη, οι δυο άνδρας είχες φραστικό επεισόδιο με αφορμή τα χρήματα. Επίσης, από τα δεδομένα που ανακτήθηκαν προκύπτει ότι ο βασικός ύποπτος της υπόθεσης, μετά τη συνάντηση με τον 31χρονο, επικοινώνησε με διάφορα άτομα προτού του πάρουν το κινητό του οι Αρχές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις