Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

22

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ακρίτα – Σπέτσες: “Γιατί δεν θα πάω στο νησί”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακρίτα – Σπέτσες: “Γιατί δεν θα πάω στο νησί”

Ακρίτα - Σπέτσες: Δεν διέρρευσε από εμένα η απάντηση στο email με την πρόσκληση, είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - «Εξήγησα στον πρόεδρο τη θέση μου»

Τους λόγους για τους οποίους δεν θα μεταβεί το επόμενο Σαββατοκύριακο (19 με 21 Ιανουαρίου) στις Σπέτσες όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης έχει καλέσει τους βουλευτές του κόμματος εξήγησε η βουλευτής Επικρατείας Έλενα Ακρίτα. Είναι η δεύτερη βουλευτής του κόμματος, μετά την Κυριακή Μάλαμα που δηλώνει ότι δεν θα παραστεί στην εκδήλωση. Στις Σπέτσες δεν θα μεταβεί ούτε ο Αλέξης Τσίπρας. Σε δηλώσεις της την Παρασκευή στο Action 24, η κυρία Ακρίτα είπε ότι το email με την πρόσκληση στάλθηκε σε βουλευτές και κομματικά στελέχη. «Δεν το διέρρευσα εγώ, κάποιος άλλος διέρρευσε την απάντησή μου», είπε, αν και διατύπωσε κάποια εικασία για το ποιος μπορεί να το έκανε.

Όπως και αν έχει, συνέχισε, στις 19 Ιανουαρίου έχει προγραμματίσει να μιλήσει για το δημογραφικό σε εκδήλωση που διοργανώνεται εκείνη την ημέρα. Συζητήσαμε με τον Στέφανο Κασσελάκη, ήπιαμε καφέ στη Βουλή και του εξήγησα την πρότασή μου, πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι στην απάντησή της η Έλενα Ακρίτα έγραφε,

«Γιατί να μην πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες; Καρδίτσα, Έβρο, Ρόδο, Εύβοια, Βόλο. Να γυρίσουμε τα χωριά, να μιλήσουμε με τους κατοίκους, να διαπιστώσουμε τί έχει (ή ΔΕΝ) έχει κάνει η κυβέρνηση όλο αυτό τον καιρό» εκφράζοντας τη διαφωνία της με το ύφος της επιστολής. «Όποιος νομίζει ότι είμαστε στον ΣΥΡΙΖΑ υπό σταλινικό καθεστώς κάνει μεγάλο λάθος», είπε ακόμη στο Action 24 η Έλενα Ακρίτα και πρόσθεσε ότι «ο Κασσελάκης είναι ανοιχτός στην αντίθετη άποψη, δεν υπάρχει ‘αποφασίζομεν και διατάσσομεν’» στον ΣΥΡΙΖΑ για κανέναν». Τέλος, σχετικά με το ζήτημα του γάμου των ομοφύλων, είπε ότι δεν νομίζει πως θα μπει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας για τον γάμο.


Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις