Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δέσποινα Μοίρου για την αδερφή της: Μια άγνωστη προσωπική ιστορία
LIFESTYLE

Δέσποινα Μοίρου για την αδερφή της: Μια άγνωστη προσωπική ιστορία

"Συντηρώ την οικογένειά μου και την αδελφή μου από τα 18 μου χρόνια"

Μια άγνωστη προσωπική της ιστορία μοιράστηκε η Δέσποινα Μοίρου σε συνέντευξη που παραχώρησε, αποκαλύπτοντας ότι από τα 18 της χρόνια η ίδια συντηρεί όλη της την οικογένεια και την αυτιστική αδελφή της. Η ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια ζει και δραστηριοποιείται στην Αμερική, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» για τον «Γολγοθά», όπως τον χαρακτήρισε, που περνάει, ενώ είπε ότι το όνειρό της είναι να χτίσει ένα ίδρυμα για αυτιστικά παιδιά. Παράλληλα, αναφέρθηκε σε όσα της είχε αποκαλύψει ο Τζακ Νίκολσον, όταν οι δύο τους συνδέονταν ερωτικά, για τον θυελλώδη έρωτα της Ειρήνης Παπά με τον Μάρλον Μπράντο.

Δέσποινα Μοίρου για την αδελφή της: Ο Θεός δεν μου έδωσε παιδιά, αλλά έχω την ευθύνη ενός παιδιού που είναι σαν 10 παιδιά

«Φροντίζω όλη μου την οικογένεια. Περνάω έναν Γολγοθά σε προσωπικό επίπεδο που δεν τον ξέρει κανείς σας. Χρόνια είναι αυτό. Δεν το έλεγα. Συντηρώ την οικογένειά μου και την αυτιστική μου αδελφή από τα 18 μου. Το όνειρό μου είναι, με όλο αυτό που βλέπετε να κάνω, να χτίσω ένα ίδρυμα για αυτιστικά παιδιά και το ζητούμενό μου είναι πώς να εκπαιδεύονται γονείς για να μεγαλώνουν παιδιά με αυτισμό. Δεν άντεξαν πια οι δικοί μου, γιατί η αδελφή μου έχει πολλά σύνδρομα ταυτόχρονα με τον αυτισμό», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός σχετικά με την αυτιστική αδελφή της.

«Την πήρα στην Αθήνα και της έδειξα έναν καινούργιο κόσμο. Την είχα συνέχεια μαζί μου, γιατί αυτά τα παιδιά δεν τα αφήνουμε μόνα τους. Τότε έκανα γύρισμα με τον Γιάννη Μπέζο, μετά τα βράδια πήγαινα στο θέατρο και την είχα μαζί μου. Κάποια στιγμή το αυτιστικό παιδί μού ζήτησε να κάνει έρωτα. Τυχαία, από συνάντηση με φίλο που είχε ανιψιό με πρόβλημα αυτισμού, βγήκαμε έξω για φαγητό και μετά ερωτεύτηκαν. Ήρθε και μου την ζήτησε και αρραβωνιάστηκαν. Έμειναν αρραβωνιασμένοι για 4-5 χρόνια, χώρισαν λίγο πριν φύγω για Αμερική και μετά ανέβασα το παιδί επάνω και εγώ έφυγα για τα ξένα», συνέχισε η ίδια.

«Σήμερα οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές και το παιδί αυτό είναι σαν παιδί μου. Δηλαδή, ενώ δεν έχω κάνει παιδιά, δεν μου έδωσε ο Θεός παιδιά, έχω την ευθύνη ενός παιδιού που είναι σαν να έχω δέκα παιδιά», πρόσθεσε η Δέσποινα Μοίρου.

Δέσποινα Μοίρου: Η σχέση της με τον Τζακ Νίκολσον και ο έρωτας Μπράντο-Παπά

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Δέσποινα Μοίρου αναφέρθηκε σε όσα της έλεγε ο Τζακ Νίκολσον όταν οι δύο τους είχαν σχέση, για τον έρωτα ανάμεσα στον Μάρλον Μπράντο και την Ειρήνη Παπά. «Όταν συνδέθηκα με τον Τζακ Νίκολσον, το σπίτι που μέναμε ήταν του Μάρλον Μπράντο. Μου έλεγε ιστορίες περί Μπράντο και Ειρήνης Παπά, μιλάμε για έναν πολύ μεγάλο και θυελλώδη έρωτα», σημείωσε η Δέσποινα Μοίρου, προσθέτοντας ότι: «Μου έλεγε ότι στο σπίτι αυτό πήγαινε η Ειρήνη Παπά και συναντιόταν με τον Μάρλον Μπράντο, πριν το αγοράσει ο ίδιος. Μου εκμυστηρεύτηκε πολλά ο Τζακ Νίκολσον».

Η ίδια εξήγησε και γιατί είχε μιλήσει δημοσίως για τη σχέση που είχε με τον Τζακ Νίκολσον, λέγοντας: «Και εγώ δεν θα έβγαζα τον έρωτά μου με τον Τζακ Νίκολσον δημοσίως, αλλά με χάκαραν στο κινητό μου και δημοσίευσαν τη φωτογραφία. Σκεφτόμουν να το ανακοινώσω μετά τον θάνατό του, από σεβασμό προς το πρόσωπό του. Πάω ακόμα και τον επισκέπτομαι».






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις