Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μητέρα Μπαπέ: Καμία ντροπή, θα παίρναμε και 10 δισ. ευρώ αν μπορούσαμε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μητέρα Μπαπέ: Καμία ντροπή, θα παίρναμε και 10 δισ. ευρώ αν μπορούσαμε

Ο Γάλλος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν κατηγορείται ότι ενδιαφέρεται μόνο για τα λεφτά

Οι συζητήσεις για το αν ο Κιλιάν Μπαπέ θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν παίρνοντας περισσότερα από τα 72 εκατ. ευρώ ετησίως που παίρνει τώρα ή αν θα υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης για ακόμη περισσότερα έχουν αρχίσει ήδη, με τη μητέρα του, η οποία λειτουργεί και ως μάνατζέρ του, να απαντάει σε όσους τον κατηγορούν ότι ενδιαφέρεται μόνο για το χρήμα. Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός κάθε χρόνο θέτει θέμα για το αν θα παραμείνει ή όχι στους Παριζιάνους και πάντα όλα τα ρεπορτάζ που αναφέρονται στις οικονομικές απαιτήσεις του κάνουν λόγο για τρελά ποσά. Έτσι, αν και μάλλον άργησαν, κατέληξαν όλοι στο συμπέρασμα ότι ο Μπαπέ πρώτα αγαπάει τα λεφτά και μετά το ποδόσφαιρο, με τη μητέρα του να ερωτάται για το αν νιώθει ενοχές για αυτό.

«Ενοχές; Δεν υπάρχει καμία ενοχή, καμία ντροπή. Αν μπορούσαμε να πάρουμε 10 δισ. ευρώ θα τα είχαμε πάρει, έτσι είναι το σύστημα», ήταν τα λόγια της στο Envoye Special, την ίδια ώρα που τα ισπανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η Ρεάλ ναι μεν θέλει τον Μπαπέ αλλά δεν τον θεωρεί και απολύτως απαραίτητο.

Η Παρί, από την άλλη πλευρά, θέλει οπωσδήποτε να του ανανεώσει το συμβόλαιο, όπως είπε και ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί πριν λίγες μέρες, δηλώνοντας αισιόδοξος για happy end στις συζητήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις