Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δαλάκα – Ατζούν: Η δήλωση της οικογένειας της αθλήτριας για τη φημολογούμενη σχέση τους
LIFESTYLE

Δαλάκα – Ατζούν: Η δήλωση της οικογένειας της αθλήτριας για τη φημολογούμενη σχέση τους

Δαλάκα - Ατζούν: Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας

Ανακοίνωση, στην οποία τοποθετούνται πάνω σε όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί τις τελευταίες ημέρες, περί «στενής σχέσης» της Κατερίνας Δαλάκα με τον ισχυρό άνδρα της Acun Medya, Ατζούν Ιλιτζαλί, κοινοποίησαν στα ΜΜΕ οι γονείς της αθλήτριας και παίκτριας του Survivor. «Γνώριζα ότι η Κατερίνα Δαλάκα είχε βάλει τους δικούς της ανθρώπους να παρακολουθούν ακριβώς το τι λέγεται και το τι γράφεται, και, σε συνεννόηση με το δικηγόρο, να είναι σε ετοιμότητα», αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» πριν την προβολή της σχετικής ανακοίνωσης.

Κατερίνα Δαλάκα: Η ανακοίνωση της οικογένειάς της

«Τις τελευταίες ημέρες περιήλθαν σε γνώση μας δηλώσεις, δημοσιεύματα και εν γένει τοποθετήσεις διαφόρων δημοσιογράφων -και μη- από πλείστα ειδησεογραφικά μέσα, σχετικά με την κόρη μας, Κατερίνα Δαλάκα, η οποία, όπως είναι γνωστό, βρίσκεται εκτός Ελλάδος, λόγω της συμμετοχής της στην τηλεοπτική διαγωνιστική εκπομπή Survivor. Θα επιθυμούσαμε να απευθύνουμε θερμή παράκληση προς όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους -και μη- όπως απόσχουν από την αναπαραγωγή παντελώς αβάσιμων και αναληθών ισχυρισμών, αναφορικά με το πρόσωπό της.

Καθώς και να παύσουν να ασχολούνται διαρκώς, κατά παράβαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας, με κάθε επιμέρους πτυχή της προσωπικότητάς της, αφενός διαλαμβάνοντάς έως και ζητήματα ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων της, αφετέρου μη σεβόμενοι το γεγονός ότι η ίδια αδυνατεί, εκ των πραγμάτων, να τοποθετηθεί και να αντικρούσει τα όσα διαλαμβάνονται δημοσίως, ή ακόμη και να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα της κατά παντός υπευθύνου, με αποτέλεσμα να θίγεται βάναυσα η προσωπικότητα της», γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της οικογένειας της αθλήτριας, που συμμετέχει φέτος για τέταρτη φορά στο Survivor. Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Δαλάκα και η σχέση της με τον επικεφαλής της Acun Medya, έχουν απασχολήσει τις τελευταίες ημέρες τις ψυχαγωγικές εκπομπές και τα sites, με πρώην παίκτες του reality επιβίωσης να δέχονται σχετικές ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις