Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

18

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor – αποχώρηση 10/1: Η «Μαχήτρια» που έφυγε
LIFESTYLE

Survivor – αποχώρηση 10/1: Η «Μαχήτρια» που έφυγε

Survivor - αποχώρηση 10/1: Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού και ποια παίκτρια αποχώρησε τελικά;

Γεγονός είναι από χθες 10/1 η πρώτη αποχώρηση της χρονιάς από το Survivor χωρίς τη συμμετοχή για πρώτη φορά τηλεοπτικά από τους φανατικούς τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης. Ποια παίκτρια αποχώρησε από το Survivor χθες 10/1 και ξέσπασε σε κλάματα; Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού της εβδομάδας, απολαμβάνοντας μία ομελέτα και ποια η ψυχολογία των παικτών μία εβδομάδα μετά την έναρξη του Survivor; Γιατί ορισμένοι κατέρρευσαν κλαίγοντας; Η πρώτη μονομαχία του Survivor με άρωμα γυναίκας πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ με το κοινό να παρακολουθεί αμέτοχο τις γυναικείες κόντρες από τις οποίες τελικά προέκυψε μία αποχώρηση.

Οι τέσσερις υποψήφιες ήταν η Δώρα Νικολή, η Ανδριάνα Καγιά, η Ιωάννα Τζαβέλα και η Μαριλίνα Βακονδίου. Όπως τους ανακοίνωσε ο Λιανός η κοπέλα με τα καλύτερα στατιστικά θα παίξει με αυτή που έχει τα χειρότερα στατιστικά. Και η δεύτερη θα παίξει με την τρίτη. “Στις μονομαχίες θα κοιτάμε τα στατιστικά από την αρχή του Survivor και δεν θα είναι στατιστικά εβδομάδας. Η Δώρα θα παίξει με την Ιωάννα και η Μαριλίνα με την Ανδριάνα, ενώ στη συνέχεια θ’ αγωνιστούν εκ νέου οι δύο παίκτριες με τις χειρότερες επιδόσεις και μία θ’ αποχωρήσει” διευκρίνισε ο παρουσιαστής.

Survivor 2024: Η ομάδα που κέρδισε το χθεσινό αγώνισμα

Survivor 2024: Ποια παίκτρια αποχώρησε χθες 10/1 από το Survivor

Πιο αδύναμη κρίθηκε τελικά η Ανδριάνα Καγιά η οποία στις μονομαχίες δεν τα κατάφερε σημειώνοντας το 8-0, χάνοντας δηλαδή με τέσσερις ήττες αντιστοίχως από τη Μαριλίνα και την Ιωάννα που συνεχίζουν στο Survivor, όπως και η Δώρα. “Σήμερα έχασα με 8-0 είναι σημαδιακό για τους 8 ψήφους που πήρα στην ψηφοφορία” δήλωσε κατά την αποχώρησή της η Ανδριάνα Καγιά. Νωρίτερα και συγκεκριμένα πριν τον αγώνα επάθλου η Ανδριάνα δεν δίστασε να μιλήσει για τις σχέσεις που διατηρεί στην ομάδα της ξεσπώντας σε κλάματα. “Κάναμε μια συζήτηση με τον Σταμάτη και τη Χρύσα για να μου δώσουν να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα τους μαζί μου.

Για να πω την αλήθεια ισχυρίζονται πως λέω πράγματα πίσω από την πλάτη τους, πράγμα όμως που δεν ισχύει. Ότι ο χαρακτήρας μου είναι πιο έντονος και πιο δυναμικός, και μπορεί να πω κάτι εκείνη την ώρα πιο έντονα δεν σημαίνει ούτε ότι είμαι κακός άνθρωπος ούτε ότι δεν συμπαθώ κάποιον. Απλά είπα από την αρχή ότι οι ενέργειες μας δεν ταιριάζουν, δεν έχουμε την επικοινωνία. Νιώθω από τη μια πολύ τυχερή που έγινε το όνειρο μου πραγματικότητα, από την άλλη πολύ άτυχη που δεν έπεσα σε μια καλή ομάδα. Είναι άβολη η θέση μου αλλά δεν ήρθα εδώ για να κάνω φίλους. Τους φίλους μου τους έχω έξω, στην πραγματική ζωή, όπως και την οικογένεια μου. Οπότε ήρθα εδώ για να παίξω, να το ζήσω όλο αυτό και όλα καλά”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

 

Survivor 2024: Εξομολογήσεις οι οποίες συγκίνησαν

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί ήταν χθες δύο παίκτες των διασήμων, αναφερόμενοι σε πρόσωπα και συμβάντα σε σχέση με το οικογενειακό τους περιβάλλον. Ο Νίκος Γκάνος εκ των διασήμων αναφέρθηκε στο θάνατο της αδερφής του και με κλάματα στα μάτια διηγήθηκε τις τελευταίες στιγμές πριν τη χάσει και όλα όσα ένιωσε μετά το δυσάρεστο γεγονός. “Η πιο δύσκολη στιγμή για μένα ήταν όταν έχασα την αδερφή μου, η οποία ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερή μου. Ο τρόπος που έγινε ήταν πολύ περίεργος… Ήμουν στον υπολογιστή και τότε ήταν η πρώτη φορά που είχα αγοράσει υπολογιστή και καθόμουν πολλές ώρες σαν παιδάκι.

Η αδερφή μου ήταν ξανθιά και η μητέρα μου εκείνη τη μέρα της έβαψε τα μαλλιά κόκκινα. Και πριν φύγει από το σπίτι, μου φωνάζει από το μπάνιο ‘Νίκο έλα να με δεις γιατί θα φύγω‘ και της είπα ‘άσε με ρε Μαρία τώρα κάθομαι και παίζω, θα σε δω μετά‘. Και δεν την ξαναείδα. Αυτό είναι κάτι που το μετανιώνω πάρα πολύ και με έχει κάνει στη ζωή μου να μην αφήνω τίποτα για αύριο. Με έκανε να σκέφτομαι ότι η ζωή είναι μία και πρέπει να ζούμε κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία”, είπε φανερά συγκινημένος ο παίκτης του Survivor.

Survivor 2024: Η εξομολόγηση της Μαρίας Αντωνά

Και η Μαρία Αντωνά, η οποία μοιράστηκε με το κοινό μία σοβαρή περιπέτεια που είχε ο αδελφός της. “Η πιο δύσκολη κατάσταση που έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής στη ζωή μου είναι το ξαφνικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο αδελφός μου, τον οποίο για αρκετά χρόνια είχα στερηθεί λόγω του ότι εγώ ζούσα με την μητέρα μου και ο αδελφός μου με τον πατέρα μου. Μετά από χρόνια λοιπόν, όταν ενώθηκαν ξανά οι ζωές μας και ήρθαμε μαζί, ήρθε ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας για το οποίο ήμουν ουσιαστικά και η πρώτη που τηλεφώνησαν. Είχε ελάχιστες πιθανότητες να ζήσει από κάτι πολύ μικρό και ασήμαντο, που ουσιαστικά ήταν μια βιταμίνη η οποία έλειπε στο αίμα του και δεν το γνωρίζαμε, ο αδελφός μου πέρασε δυο ισχαιμικά επεισόδια από τα οποία είχε παραλύσει όλη η δεξιά του πλευρά.

Ήταν για μένα σοκαριστικό αυτό το γεγονός, να μπορέσω να σταθώ δυνατή για να είμαι δίπλα του και ταυτόχρονα να βλέπω και τον αδελφό μου σε μια τέτοια κατάσταση. Χαίρομαι όμως πολύ γιατί με πάρα πολύ αγώνα και πάρα πολύ κόπο το ξεπέρασε, είναι γερός και δυνατός και σίγουρα θα είναι πάρα πολύ χαρούμενος που με βλέπει μέσα στο παιχνίδι”, τόνισε μεταξύ άλλων, προσθέτοντας τα εξής με δάκρυα στα μάτια: “Νομίζω ότι αυτό με στιγμάτισε σαν άνθρωπο γιατί εκεί κατάλαβα ότι στη ζωή δεν έχει τίποτα άλλο σημασία εκτός από το να είμαστε καλά και να είμαστε ευγνώμονες για ό,τι έχουμε. Τι το ανέφερα τώρα”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις