Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μουρατίδης – Λαμπίρη: «Μιλάει αυτή που έκανε ένα κοριτσάκι, το πέταξε στη γιαγιά κι έγινε παχύσαρκο και προβληματικό»
LIFESTYLE

Μουρατίδης – Λαμπίρη: «Μιλάει αυτή που έκανε ένα κοριτσάκι, το πέταξε στη γιαγιά κι έγινε παχύσαρκο και προβληματικό»

Μουρατίδης - Λαμπίρη: Οργή για την ανάρτησή του

Σφοδρή επίθεση στη Χριστίνα Λαμπίρη έκανε ο Νίκος Μουρατίδης μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα. Μετά την τοποθέτηση της παρουσιάστριας για το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός έκανε μία πολύ σκληρή αναφορά εις βάρος της κόρης της. «Πλάκωσαν οι κοινωνιολόγοι και έχουν άποψη. Χριστίνα Λαμπίρη: Είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, η τεκνοθεσία όμως είναι μια άλλη ιστορία», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουρατίδης στο προσωπικό του blog. Στη συνέχεια σχολίασε για την κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη, Μαρίζα: «Και μιλάει αυτή – όπως λέει μια φίλη – που έκανε ένα κοριτσάκι, το “πέταξε” στην γιαγιά και το παιδί μεγαλώνοντας έγινε παχύσαρκο και προβληματικό».

Το ξέσπασμα Καινούργιου και Γκουντάρα

Μετά την προβολή της δήλωσης, η Κατερίνα Καινούργιου είπε άφωνη: «Παιδιά γιατί το είπε αυτό ο Νίκος Μουρατίδης; Έχω πάθει σοκ! Είναι μηνύσιμο, είναι ντροπιαστικό!»

«Είναι ό,τι πιο εμετικό έχω διαβάσει, σεβόμενος τον Νίκο Μουρατίδη» σχολίασε με τη σειρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Μουρατίδης – Λαμπίρη: Έξω φρενών ο Παύλος Χαϊκάλης

Τη σκληρή ανάρτηση του Νίκου Μουρατίδη για τη Χριστίνα Λαμπίρη, σχολίασε ο Παύλος Χαϊκάλης.  Ο ηθοποιός και κουμπάρος της Χριστίνας Λαμπίρη, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στον Ξενοφώντα Σκιντζή και μεταξύ άλλων, ξέσπασε κατά του Νίκου Μουρατίδη χαρακτηρίζοντας ανόητες τις δηλώσεις του. «Ό,τι λέει ο Νίκος Μουρατίδης δεν ισχύει. Είναι μια γυναίκα που στάθηκε πολύ δίπλα στο παιδί της και η Μαρίζα δεν είναι καθόλου προβληματικό παιδί. Δεν καταλαβαίνω πώς έγραψε κάτι τέτοιο, είναι ένα τεράστιο ατόπημα. Το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο ως δήλωση από άνθρωπο προς άνθρωπο. Μπορείς κάποιος να έχει οτιδήποτε με κάποιον, αλλά όταν εμπλέκεται ένα παιδί στη μέση είναι πάρα πολύ άσχημο να χτυπάς τη μητέρα του», είπε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Αν κάποιο παιδί σε κάποια φάση της ζωής του πάρει κιλά σημαίνει ότι είναι προβληματικό; Δηλαδή εγώ ήμουν προβληματικός τόσα χρόνια που ήμουν πολύ βαρύς; Έχουμε τρελαθεί; Ξεφεύγουμε», πρόσθεσε ο Παύλος Χαϊκάλης.  «Η τεκνοθεσία είναι πάρα πολύ σημαντικό θέμα, ακόμα δεν έχουμε λύση το θέμα της υιοθεσίας για παιδιά που έχουν γονείς έναν άντρα και μια γυναίκα άρα πώς θα πάει το θέμα πρώτα στα παιδιά που έχουν γονείς δύο άντρες; Ούτε ομοφοβικός είμαι ούτε έχω πρόβλημα. Τα παιδιά αυτά αύριο θα πάνε σχολείο και μπορεί κάποιος να τους κοροϊδέψει, σε μια εποχή που ούτε το μπούλινγκ δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης, όμως το να βρίζουν ανθρώπους το θεωρώ εγκληματικό, ανόητο και ηλιθιότητα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος άνθρωπος έκανε αυτή την τοποθέτηση», κατέληξε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις