Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μουρατίδης – Λαμπίρη κόρη: Ξέσπασε ο Παύλος Χαϊκάλης με την επίθεση προς την κουμπάρα του
LIFESTYLE

Μουρατίδης – Λαμπίρη κόρη: Ξέσπασε ο Παύλος Χαϊκάλης με την επίθεση προς την κουμπάρα του

Μουρατίδης - Λαμπίρη κόρη: «Η Μαρίζα δεν είναι καθόλου προβληματικό παιδί, πώς έγραψε κάτι τέτοιο, το θεωρώ απαράδεκτο»

Σάλο προκάλεσε το κείμενο του Νίκου Μουρατίδη για τη Χριστίνα Λαμπίρη και τη σχέση της με την κόρη της. Μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα έγραψε για την παρουσιάστρια ότι «έκανε ένα κοριτσάκι, το πέταξε στη γιαγιά κι έγινε παχύσαρκο και προβληματικό». Η αναφορά του έφερε αντιδράσεις, όπως αυτή του επί χρόνια συνεργάτη της Χριστίνας Λαμπίρη, Θοδωρή Ρακιντζή, που έκανε λόγο στο «Super Κατερίνα» για «χτύπημα κάτω από τη μέση».

Με τη σειρά του, ο Παύλος Χαϊκάλης, που είναι και φίλος και κουμπάρος της παρουσιάστριας, συνδέθηκε με την ίδια εκπομπή και καταφέρθηκε εναντίον του Νίκου Μουρατίδη, λέγοντας: «Ό,τι λέει ο Νίκος Μουρατίδης δεν ισχύει. Είναι μια γυναίκα που στάθηκε πολύ δίπλα στο παιδί της και η Μαρίζα δεν είναι καθόλου προβληματικό παιδί. Δεν καταλαβαίνω πως έγραψε κάτι τέτοιο, είναι ένα τεράστιο ατόπημα. Το θεωρώ επικώς απαράδεκτο ως δήλωση από άνθρωπο προς άνθρωπο. Μπορεί κάποιος να έχει οτιδήποτε με κάποιον, αλλά όταν εμπλέκεται ένα παιδί στη μέση είναι πάρα πολύ άσχημο να χτυπάς τη μητέρα του».

«Ούτε ομοφοβικός είμαι ούτε έχω πρόβλημα»

Ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Αν κάποιο παιδί σε κάποια φάση της ζωής του πάρει κιλά σημαίνει ότι είναι προβληματικό; Δηλαδή εγώ ήμουν προβληματικός τόσα χρόνια που ήμουν πολύ βαρύς; Έχουμε τρελαθεί; Ξεφεύγουμε». Ακόμη, ο Παύλος Χαϊκάλης σχολίασε ότι: «Η τεκνοθεσία είναι πάρα πολύ σημαντικό θέμα, ακόμα δεν έχουμε λύση το θέμα της υιοθεσίας για παιδιά που έχουν γονείς έναν άντρα και μια γυναίκα άρα πώς θα πάει το θέμα πρώτα στα παιδιά που έχουν γονείς δύο άντρες;

Ούτε ομοφοβικός είμαι ούτε έχω πρόβλημα. Τα παιδιά αυτά αύριο θα πάνε σχολείο και μπορεί κάποιος να τους κοροϊδέψει, σε μια εποχή που ούτε το μπόουλινγκ δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης, όμως το να βρίζουν ανθρώπους το θεωρώ εγκληματικό, ανόητο και ηλιθιότητα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος άνθρωπος έκανε αυτή την τοποθέτηση».

Τι έγραψε ο Νίκος Μουρατίδης

«Πλάκωσαν οι κοινωνιολόγοι και έχουν άποψη. Χριστίνα Λαμπίρη: Είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, η τεκνοθεσία όμως είναι μια άλλη ιστορία. Και μιλάει αυτή – όπως λέει μια φίλη – που έκανε ένα κοριτσάκι, το “πέταξε” στην γιαγιά και το παιδί μεγαλώνοντας έγινε παχύσαρκο και προβληματικό».

Οι δηλώσεις του Μουρατίδη στην εκπομπή Super Κατερίνα

Τι είχε δηλώσει η Χριστίνα Λαμπίρη για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία

Η Χριστίνα Λαμπίρη πριν μερικές ημέρες, έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και την τεκνοθεσία. Η γνωστή παρουσιάστρια είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και δήλωσε αρχικά, υπέρ του νομοσχεδίου. «Προφανώς και είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Η τεκνοθεσία όμως, είναι μια άλλη ιστορία. Δεν θα ήμουν αρνητική. Αν με ρωτάς ως Χριστίνα, θα χαιρόμουν πάρα πολύ να είχα δύο κολλητούς φίλους ή δύο κολλητές φίλες, που να μοιράζονται τη ζωή τους με αυτόν τον τρόπο, να κάνουν την οικογένειά τους και τα παιδιά τους», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα.

Στο τέλος της ημέρας, αυτό που μετράει για μένα, είναι η αγάπη κι ο τρόπος που μεγαλώνεις το παιδί σου». Τέλος, αναφέρθηκε στην τηλεόραση και την ενασχόλησή της με αυτή: «Η τηλεόραση έχει μπει σε παύση από το 2018 που έχω σταματήσει. Επομένως, τώρα τι να κοιτάξω το πριν, το δίπλα, το μετά, το αύριο; Τώρα είμαστε εδώ, ταγμένοι στον δήμο Ραφήνας και πάμε να δώσουμε τον αγώνα μας για μια πολύ καλή συνέχεια στον δήμο αυτό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις