Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σύντροφος 41χρονης – Θεσσαλονίκη: Ο 39χρονος κατηγορείται και για βιασμό της αδερφής του
ΕΛΛΑΔΑ

Σύντροφος 41χρονης – Θεσσαλονίκη: Ο 39χρονος κατηγορείται και για βιασμό της αδερφής του

Σύντροφος 41χρονης - Θεσσαλονίκη: Οδηγήθηκε το μεσημέρι στον ανακριτή μαζί με τον 34χρονο φίλο του με τον οποίο σκότωσαν την άτυχη 41χρονη

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το κακοποιητικό παρελθόν του 39χρονου που δολοφόνησε μαζί με φίλο του την 41χρονη Γεωργία στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σε βάρος του 39χρονου, ο οποίος στο παρελθόν έχει καταδικαστεί τέσσερις φορές για τον ξυλοδαρμό της αδερφής του, έχει ασκηθεί δίωξη και για βιασμό και γενετήσιες πράξεις σε βάρος της αδερφής του, ενώ η δικογραφία είναι στα χέρια ανακριτή. Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης οι δύο συλληφθέντες για την άγρια δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας οδηγήθηκαν στον ανακριτή όπου αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες μέρες.

Μπαίνοντας, οι δυο κατηγορούμενοι δεν είπαν τίποτα στους δημοσιογράφους ενώ ο 39χρονος σύντροφος του θύματος έδειχνε να περπατά με δυσκολία. Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της διακοπής κύησης, της ληστείας (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης και για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Εννιά καταγγελίες και τέσσερις καταδίκες του 39χρονου για τον ξυλοδαρμό της αδελφής του

Όπως έγινε γνωστό ο 39χρονος Άκης ήταν γνωστός στις Αρχές για το βίαιο παρελθόν του, καθώς έχει συλληφθεί και καταδικαστεί αρκετές φορές για τον ξυλοδαρμό της αδελφής του, ενώ εις βάρος του έχουν γίνει καταγγελίες για κακοποίηση και από την πρώην σύζυγό του, με την οποία έχουν δύο παιδιά μαζί. Συγκεκριμένα, έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για τον ξυλοδαρμό της αδελφής του:

  • Σε 2 έτη και 3 μήνες το 2021 για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία.
  • Σε δέκα εννέα μήνες το 2022 για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση.
  • Σε δεκατρείς μήνες το 2023 ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή απειλή.
  • Σε έξι μήνες το 2021 για ενδοοικογενειακή απειλή.

Επιπλέον, εκκρεμεί η εκδίκαση ακόμα 5 εγκλήσεων, δύο εκ των οποίων πρόκειται να εκδικαστούν εντός του επόμενου μήνα. «Σε βάρος του κατηγορουμένου έχουν κατατεθεί από την εντολέα μας και αδερφή του εννέα εγκλήσεις για επικίνδυνες ενδοοικογενειακές σωματικές βλάβες, για απειλές κατά της ζωής της καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Τέσσερις εξ’ αυτών έχουν ήδη εκδικαστεί και έχουν εκδοθεί ισάριθμες αμετάκλητες καταδικαστικές αποφάσεις, με τις οποίες έχουν επιβληθεί στον κατηγορούμενο ποινές που το σύνολό τους ξεπερνά τα πέντε έτη», όπως δήλωσε ο δικηγόρος – ποινικολόγος που εκπροσωπεί την αδελφή του 39χρονου, Αντώνης Καραγιάννης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις