Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 4χρονος ξυλοδαρμός – Ρομά: Χτύπησε άγρια το παιδί της συντρόφου του
ΕΛΛΑΔΑ

4χρονος ξυλοδαρμός – Ρομά: Χτύπησε άγρια το παιδί της συντρόφου του

4χρονος ξυλοδαρμός - Ρομά: Το παιδί διασωληνώθηκε στο Θριάσιο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»

Με απειλητικά για τη ζωή του τραύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τεσσάρων ετών αγοράκι που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατριό του, στα Μέγαρα. Το παιδί διασωληνώθηκε στο Θριάσιο, όπου διακομίστηκε σε κωματώδη κατάσταση, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Σύμφωνα με πληροφορίες από τα δύο νοσοκομεία, πρόκειται για Ρομά.

Όλα εκτυλίχθηκαν, το μεσημέρι, περί τις 15.00, στον Βλυχό Μεγάρων, σε καταυλισμό Ρομά, όταν ο πατριός χτύπησε το παιδί της γυναίκας του. Το αγοράκι μεταφέρθηκε αρχικά αναίσθητο στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων από την 29χρονη μητέρα του, όπου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Θριάσιο Νοσοκομείο και μετά στο «Αγλαΐα Κυριακού». Συνεχίζεται η επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ενώ στο σπίτι της οικογένειας είναι κι άλλα τρία ανήλικα παιδιά της  μητέρας -ηλικίας 10, 9 και 8 ετών- τα οποία τα έχει αποκτήσει επίσης από άλλον σύντροφο. Ο δράστης δεν έχει ακόμη συλληφθεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις