Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – Άρης: Νοκ άουτ Μάνταλος και Πάρντο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ – Άρης: Νοκ άουτ Μάνταλος και Πάρντο

ΑΕΚ - Άρης: Τα στατιστικά των δύο ομάδων

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Σήμερα (10/1, 19:30) η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στο OPAP Arena Αγία Σοφία για την φάση των 16 του πρώτου γύρου του Κύπελλού Ελλάδος. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί χωρίς φιλάθλους. Το δεύτερο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 17/01, 19:00.

ΑΕΚ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Πέτρος Μάνταλος που είχε απουσιάσει στο ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό στο “Καραϊσκάκης” την περασμένη Κυριακή για την 17η αγωνιστική της Super League και παραμένει στη λίστα των απόντων και για το επόμενο σημαντικό ματς της ΑΕΚ. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ να μην προπονείτε ούτε την Τρίτη και να τίθεται νοκ-άουτ για το ματς με τους κίτρινους της Θεσσαλονίκης.

Ουσιαστικά, ο Μάνταλος ταλαιπωρείται εδώ και μερικά 24ωρα με αδιαθεσία που δεν του επιτρέπει να μπει σε ρυθμούς προπονήσεων, με τους ανθρώπους της Ένωσης να εκτιμούν πως από την Τετάρτη θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (14/01).

Άρης

Προβλήματα βγήκαν την τελευταία στιγμή για τον προπονητή του Άρη, Άκη Μάντζιο, και συγκεκριμένα, ο Ρουμπέν Πάρντο ανέβασε υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα να μην είναι διαθέσιμος στο αποψινό παιχνίδι με την Ένωση. Τον 30χρονο χαφ κλήθηκε να αντικαταστήσει ο Μανού Γκαρθία, ο οποίος πέταξε εσπευσμένα από τη Θεσσαλονική με προορισμό την Αθήνα, μιας και βρισκόταν εκτός της αρχικής αποστολής.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Νταρίντα, Εμβοντό, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης Αγοραστός.

Οι άλλοι αποψινοί αγώνες:

Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης (15:00)

Βόλος – ΠΑΟΚ (17:00)

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (21:30)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις