Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σύντροφος Γεωργίας Μουράτη: «Χτυπούσε την αδερφή του και με την απειλή όπλου της άρπαζε χρήματα»
ΕΛΛΑΔΑ

Σύντροφος Γεωργίας Μουράτη: «Χτυπούσε την αδερφή του και με την απειλή όπλου της άρπαζε χρήματα»

Σύντροφος Γεωργίας Μουράτη: Είχε πάει και στο νοσοκομείο από τα χτυπήματά του - «Εκκρεμούν πέντε εγκλήσεις για να εκδικαστούν»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» σχετικά με το ποιος ήταν και πώς συμπεριφερόταν ο 39χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι, μαζί με τον συνεργό του, δολοφόνησαν την 41χρονη έγκυο σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη. Ο δικηγόρος της αδερφής του κατηγορούμενου, Αντώνης Καραγιάννης μίλησε στο Mega και την εκπομπή Live News για την ενδοοικογενειακή βία που ασκούσε στην αδερφή του ο 39χρονος.

«Εκκρεμούν πέντε εγκλήσεις για να εκδικαστούν»

«Αρχικά θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια στην οικογένειά της (σσ. της 41χρονης εγκύου). Έχουν ασκηθεί εγκλήσεις προς τον κατηγορούμενο από την πλευρά μας και ήδη υπάρχουν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις. Την χτυπούσε για τα χρήματα, για να της αποσπάσει κάποιο χρηματικό ποσό. Αυτό γινόταν είτε έξω από την εργασία της είτε έξω από το σπίτι της, χωρίς να την παίρνει ένα τηλέφωνο. Εμφανιζόταν ξαφνικά μπροστά της και με την απειλή όπλου και της ζωής της, με αλλεπάλληλα χτυπήματα που την οδηγούσαν σε νοσηλεία, προσπαθούσε ουσιαστικά να την εξαναγκάσει να του δώσει κάποιο χρηματικό ποσό», είπε αρχικά.

«Οι εν λόγω καταδικαστικές αποφάσεις είναι αποφάσεις φυλάκισης που ξεπερνούν τα 5 έτη. Έχουν εκδοθεί από το 2021, 2022, 2023 και είναι αμετάκλητες. Σήμερα εκκρεμούν 5 εγκλήσεις για να εκδικαστούν και οι 2 εξ αυτών είναι τον προσεχή Φεβρουάριο», συμπλήρωσε ο κ. Καραγιάννης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις