Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δολοφόνος Γεωργίας Μουράτη: «Ο φίλος του 41χρονου έκανε προφανώς το έγκλημα»
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφόνος Γεωργίας Μουράτη: «Ο φίλος του 41χρονου έκανε προφανώς το έγκλημα»

Δολοφόνος Γεωργίας Μουράτη: Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει ότι η άτυχη 41χρονη είχε κανονίσει να κάνει έκτρωση μετά από πιέσεις της οικογένειάς της

Ο Όθων Παπαδόπουλος, δικηγόρος του άνδρα που κατηγορείται για τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, μίλησε στο Μega και είπε ότι ο 39χρονος εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες. Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος: «Δευτέρα βράδυ φέρεται να είχε τελεστεί η πράξη, Τετάρτη πρωί υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού από τη Γεωργία για να προχωρήσει σε έκτρωση και να διακόψει την κύησή της». Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει ότι η άτυχη 41χρονη είχε κανονίσει να κάνει έκτρωση μετά από πιέσεις της οικογένειάς της, ενώ ο σύντροφός της δεν ήθελε. «Η επιθυμία, πολύ έντονη, του εντολέως μου ήταν να μη διακόψει αυτήν την κύηση, γιατί ήθελε να αποκτήσει παιδιά και οικογένεια, να αποκτήσει έναν σύντροφο» είπε ο δικηγόρος. Σημειώνεται ότι ο σύντροφος της άτυχης Γεωργίας έχει άλλα δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

«Ο φίλος του 41χρονου έκανε προφανώς τη δολοφονία»

Ο κ. Παπαδόπουλος πρόσθεσε: «Η θέση του είναι ότι η ίδια πιεζόταν από την οικογένειά της να μην προχωρήσει αυτή η κύηση, πράγμα το οποίο αυτός διακαώς επιθυμούσε και τελικώς η ίδια, αφού αμφιταλαντεύτηκε και προβληματίστηκε και πιέστηκε, στη συνέχεια αποφάσισε να ακολουθήσει την προτροπή της οικογένειάς της και να διακόψει την κύηση, για το οποίο είχε δώσει ραντεβού για το πρωί της Τετάρτης, δηλαδή της μεθεπόμενης ημέρας από το περιστατικό».

Σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ο δικηγόρος είπε ότι ο σύντροφος της 41χρονης «λέει ότι την πράξη την έκανε προφανέστατα ο άλλος, ο οποίος δίνει και όλες τις πληροφορίες πολύ αναλυτικά, και λέει πράγματα που μόνον ο δράστης θα μπορεί να γνώριζε».

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η Γεωργία περπατά χέρι – χέρι με τον σύντροφό της λίγο πριν τη δολοφονήσει
Ποινική δίωξη στους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας
Βίντεο: Τα δάκρυα της Σοφίας Ζαχαράκη για την δολοφονημένη 41χρονη στη Θεσσαλονίκη – «Υπάρχει επιλογή»
Δολοφονία Γεωργίας, πρώην σύζυγος 39χρονου: «Με χτυπούσε -Έψαχνε σύντροφο για να φάει λεφτά, υπήρξε και δίγαμος»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις