Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

16

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τζόρνταν Χέντερσον: Επιστρέφει στην Ευρώπη, όχι όμως στην Μπάγερν και στην Λεβερκούζεν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τζόρνταν Χέντερσον: Επιστρέφει στην Ευρώπη, όχι όμως στην Μπάγερν και στην Λεβερκούζεν

Τζόρνταν Χέντερσον: Ποια ομάδα τον ζήτησε

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Την επιθυμία να αποχωρήσει από την Αλ Ετιφάκ έχει εκφράσει στους ιθύνοντες της ομάδας ο Τζόρνταν Χέντερσον καθώς δεν διανύει και τις καλύτερες του μέρες στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας (Saudi pro League).

Ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ φέρεται πως έχει ήδη βρει τον επόμενο προορισμό του στην Ευρώπη και έχει ρίξει άγκυρες, με πρόσφατα δημοσιεύματα μάλιστα να αναφέρουν πως αυτοπροτάθηκε στις Μπάγερν Μονάχου και Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι τάσεις φυγής του Χέντερσον ταρακούνησαν κι άλλες ομάδες, με τον Άγιαξ μάλιστα ήδη να έχει προσεγγίσει τον παίκτη και να περιμένει τις εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του παίκτη στην Αλ Ετιφάκ.

Οι Άραβες τον θέλουν μέχρι το τέλος της σεζόν

Θυμίζουμε πως για τον Χέντερσον η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία δαπάνησε το περασμένο καλοκαίρι ένα ποσό κοντά στα 13.000.000 ευρώ προκειμένου να τον κάνει δικό της από την Λίβερπουλ. Πάντως, η Αλ Ετιφάκ φέρεται πως καταβάλει προσπάθειες προκειμένου να πείσει τον παίκτη να κλείσει τα αυτιά του στις σειρήνες και να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις