Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σαντιό Μανέ γάμος: Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ παντρεύτηκε τη 18χρονη μνηστή του
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σαντιό Μανέ γάμος: Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ παντρεύτηκε τη 18χρονη μνηστή του

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός της Αλ Νασρ νυμφεύτηκε την αγαπημένη του, Άισα Τάμπα - Η ηλικία συναίνεσης στη Σενεγάλη είναι τα 16

Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ Σάντιο Μανέ παντρεύτηκε την 18χρονη μνηστή του Αΐσα Τάμπα σε μια ιδιωτική τελετή στην πατρίδα του, τη Σενεγάλη, λίγο πριν την έναρξη του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Ο γάμος πιστεύεται ότι πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιανουαρίου στο Keur Massar, μια περιοχή στην πρωτεύουσα της Σενεγάλης, Ντακάρ και έγινε γνωστός μέσω φωτογραφιών και βίντεο που έκαναν την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η οικογένεια, φίλοι και ποδοσφαιριστές. Το ζεύγος ήταν ντυμένο με παραδοσιακές λευκές φορεσιές και έλαμπε από ευτυχία.

Ο 31χρονος Μανέ δεν είχε απασχολήσει ποτέ τα μέσα ενημέρωσης με την προσωπική του ζωή και η αλήθεια είναι ποτέ δεν είχε συνδεθεί με κάποια κοπέλα. Ο λόγος… αποκαλύφθηκε. Ο γάμος του με την 18χρονη Άισα Τάμπα, η οποία (όπως αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ της Σενεγάλης) προοριζόταν από τα εφηβικά της χρόνια για να γίνει η γυναίκα του. Πιστός μουσουλμάνος ο Μανέ, είχε δείξει τις προθέσεις του για την Άισα καλύπτοντας όλα τα έξοδά της μέχρι να τελειώσει το σχολείο και μόλις ενηλικιώθηκε, έγινε γυναίκα του.

Η ηλικία συναίνεσης στη Σενεγάλη είναι τα 16 χρόνια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις