Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εκκλησία – ομόφυλα ζευγάρια: Έξαλλος με τον Ανδρέα Καραγιάννη ο Γιάννης Πουλόπουλος
LIFESTYLE

Εκκλησία – ομόφυλα ζευγάρια: Έξαλλος με τον Ανδρέα Καραγιάννη ο Γιάννης Πουλόπουλος

«Είναι επικίνδυνο αυτό που λες και μην το ξαναπείς σε παρακαλώ» είπε σε έντονο ύφος ο δημοσιογράφος

Ο Γιάννης Πουλόπουλος ήρθε σε ρήξη με τον Ανδρέα Καραγιάννη, την ώρα που ο συντάκτης του «Εκκλησία online» έλεγε την άποψή του για τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών στη δημιουργία οικογένειας.  Ο Ανδρέας Καραγιάννης και ο δημοσιογράφος του «Super Κατερίνα» διαφώνησαν κάθετα ο ένας με τον άλλο, συζητώντας τις απόψεις του instagrammer, Γιάννη Κατινάκη, για το νομοσχέδιο τεκνοθεσίας που θα φέρει προσεχώς η κυβέρνηση προς ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής.

«Είναι επιστημονική άποψη αυτό που είπε η Ιερά Σύνοδος για τα κατοικίδια και τα παιδιά;» ρώτησε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος. Ο Ανδρέας Καραγιάννης του απάντησε: «Η τοποθέτηση της Ιεράς Συνόδου για τα παιδιά και τα κατοικίδια είναι μία έκφραση του φόβου της για το πώς μπορεί να γίνουν κάποια παιδιά από γονείς που δεν έχουν εναλλασσόμενους συντρόφους και όχι μία σταθερή ερωτική ζωή», κάνοντας έξαλλο τον δημοσιογράφο.

«Ποιοι εναλλασσόμενοι σύντροφοι; Εδώ μιλάμε για γάμο» είπε ενοχλημένος, ο Γιάννης Πουλόπουλος. «Το πρότυπο που ανέφερε ο Γιάννης Κατινάκης για τους μάτσο άντρες δεν είναι το πρότυπο που ήθελαν οι γυναίκες ή οι ομοφυλόφιλοι σε έναν άντρα; Όλα αυτά τα χρόνια μας έλκυε στον άνθρωπο το κάτι διαφορετικό από εμάς, ακόμα κι αν ήταν δυνάμει κακοποιητής», αναρωτήθηκε ο Ανδρέας Καραγιάννης. «Τι; Τι λες καλέ; Ότι θέλουν οι ομοφυλόφιλοι τους μάτσο κακοποιητές; Είναι επικίνδυνο αυτό που λες και μην το ξαναπείς σε παρακαλώ. Τι λες καλέ; Αυτό πάλι επιστημονικό θα μας πεις ότι είναι;» ξέσπασε τέλος, ο Γιάννης Πουλόπουλος.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις