Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πωλίνα Γκιωνάκη – Μικρούτσικος: “Ήταν πρόστυχο αυτό που είπε για τον πατέρα μου”
LIFESTYLE

Πωλίνα Γκιωνάκη – Μικρούτσικος: “Ήταν πρόστυχο αυτό που είπε για τον πατέρα μου”

Πωλίνα Γκιωνάκη - Μικρούτσικος: «Γιατί δεν έβγαλε την εμπάθειά του στον ίδιο τον πατέρα μου και τη βγάζει σε μένα;» πρόσθεσε

Η Πωλίνα Γκιωνάκη έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στην ένταση που είχε με τον Ανδρέα Μικρούτσικου. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» και αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που είχε με τον παρουσιαστή. «Πριν πάω καλεσμένη στην εκπομπή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε κάνει ένα πολύ άσχημο σχόλιο για τον πατέρα μου. Αυτό που έκανε το θεωρώ βία, λεκτική και ψυχολογική σε μια ολόκληρη οικογένεια, για κάτι που έκανε ο πατέρας μου, ο οποίος έχει “φύγει” από τη ζωή. Ο κύριος Μικρούτσικος μεσουρανούσε στην τηλεόραση την εποχή που ο πατέρας μου ήταν στη ζωή. Γιατί δεν έβγαλε την εμπάθειά του στον ίδιο τον πατέρα μου και τη βγάζει σε μένα;», είπε χαρακτηριστικά.

Η Πωλίνα Γκιωνάκη σε πρωτοφανές ξέσπασμα κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Αυτό που κάνετε δεν σας τιμά καθόλου»

Πρόσθεσε επίσης: «Γιατί δεν φώναξε τον Γιάννη Γκιωνάκη σε μια από τις εκπομπές του να του κάνει σκληρές ερωτήσεις και να του μιλήσει όπως μίλησε σε εμένα; Γιατί; Επειδή είμαι γυναίκα; Επειδή δεν έχω τη δύναμη που είχε ο πατέρας μου; Ήταν πρόστυχο αυτό που είπε. Δεν είπε όνομα. Είπε “τη μάνα ενός παιδιού”. Δεν είναι σωστή η λέξη, την ερωμένη του έπρεπε να πει. Ήταν ερωμένη του, ήταν μια γυναίκα που είχε σχέση με έναν άντρα παντρεμένο με δύο παιδιά, η οποία είναι στη ζωή και μπορεί να την καλέσει στην εκπομπή του». Τέλος, ρωτήθηκε για την ομοφυλοφιλία και δήλωσε: «Δεν είμαι ομοφοβική, φέτος παίζω σε ένα έργο που μια γυναίκα είναι ερωτευμένη με μια άλλη γυναίκα. Είναι φασιστικό να λες τη γνώμη σου και να θυμώνουν μαζί σου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις