Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διακίνηση ναρκωτικών – ΚΤΕΛ: Χειροπέδες σε 51χρονο για ένα ασυνόδευτο… τσουρέκι
ΕΛΛΑΔΑ

Διακίνηση ναρκωτικών – ΚΤΕΛ: Χειροπέδες σε 51χρονο για ένα ασυνόδευτο… τσουρέκι

Διακίνηση ναρκωτικών - ΚΤΕΛ: Το εν λόγω τσουρέκι αντί για γέμιση σοκολάτας, έκρυβε κοκαΐνη και χασίς

Ένα ασυνόδευτο ….τσουρέκι, που έφτασε στα ΚΤΕΛ της Κεφαλονιάς, οδήγησε στη σύλληψη 51χρονου, με συνοπτικές διαδικασίες, καθώς το εν λόγω τσουρέκι αντί για γέμιση σοκολάτας, έκρυβε …. κοκαΐνη και χασίς . Η σύλληψη του 51χρονου έγινε το απόγευμα της Παρασκευής 5/1, περίπου στις 19.30. Ο συλληφθείς μόλις είχε παραλάβει ένα δέμα από τον χώρο ασυνόδευτων δεμάτων στο ΚΤΕΛ Κεφαλληνίας, στο Αργοστόλι. Το δέμα βρισκόταν σε μπλε νάιλον συσκευασία, μέσα στην οποία υπήρχε άλλη λευκή συσκευασία με κόκκινο χρώμα .

Μέσα σε αυτή τη συσκευασία ήταν τοποθετημένο το τσουρέκι, περιτυλιγμένο με διαφανή νάιλον συσκευασία. Όπως διαπιστώθηκε, μέσα στο τσουρέκι ήταν κρυμμένη μια άλλη νάιλον αυτοσχέδια συσκευασία που είχε άλλη αυτοσχέδια μπλε νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 22 περίπου γραμμαρίων, μια δεύτερη επίσης μπλε αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 41γραμμαριων και μια Τρίτη διαφανή νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 14 γραμμαρίων.

Χειροπέδες στον 51χρονο

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 51χρονο έξω από τα ΚΤΕΛ και από τον έλεγχο που του έγινε κατάσχεσαν το ποσό των 50 ευρώ που είχε πάνω του καθώς και το κινητό του τηλέφωνο. Παράλληλα ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του , παρουσία δικαστικού λειτουργού , εκεί που εντοπίστηκε μια μαύρη ζυγαριά ακρίβειας πάνω στην οποία υπήρχαν υπολείμματα κοκαΐνης . Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις