Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τζάκρη: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα μείνουν σε ξενοδοχείο στις Σπέτσες που θα πληρώσει ο Κασσελάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζάκρη: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα μείνουν σε ξενοδοχείο στις Σπέτσες που θα πληρώσει ο Κασσελάκης

Θεοδώρα Τζάκρη: «Δεν υπήρχε καμία αντίδραση, γιατί εγώ επικοινώνησα με έναν προς έναν ξεχωριστά τους βουλευτές»

Για το email που εστάλη στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την τριήμερη συνάντηση εργασίας στις Σπέτσες μίλησε η γραμματέας του ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη. «Δεν υπήρχε καμία αντίδραση, γιατί εγώ επικοινώνησα με έναν προς έναν ξεχωριστά τους βουλευτές», είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σημείωσε ότι ο ίδιος «ο κ. Κασσελάκης εξήγησε στη δήλωσή του γιατί τους καλεί, εγώ μετέφερα την πρόσκληση του προέδρου ως γραμματέας της ΚΟ», ενώ τόνισε ότι η πρόσκληση αφορά σε μια συνάντηση εργασίας, όπου οι περισσότερες συναντήσεις θα γίνουν στο σπίτι του κ. Κασσελάκη με τα δικά του έξοδα.

«Είναι μια ευγενέστατη υπηρεσιακή επιστολή αυτή που έστειλα», ενώ για την αντίδραση της Έλενας Ακρίτα σχολίασε «Να ρωτήσετε την ίδια». «Είναι ένας καινούριος τρόπος και ξενίζει, όπως ξενίζουν κι άλλες πρωτοβουλίες του προέδρου, όπως ο δανεισμός στο κόμμα. Θα μείνουν σε ξενοδοχείο που έχει κλειστεί και θα πληρωθεί από τον πρόεδρο. Οι εργασίες θα γίνουν στο σπίτι του προέδρου. Δεν θα ξινίσει η σούπα αν κάνουμε κάτι διαφορετικό, και πραγματικά αυτό είναι δάνειο από τον κύκλο των επιχειρήσεων, τον κύκλο των πανεπιστημίων» είπε η κ. Τζάκρη. Και συνέχισε: «Για περίπου 48 ώρες 35 άνθρωποι θα κάνουν δουλειά. Μέσα σε 48 ώρες δεν θα μείνει αδιευκρίνιστο τίποτα. Απορώ γιατί λοιδορείτε. Ο κ. Κασσελάκης σηματοδοτεί νέα πράγματα».

Η αντίδραση της Έλενας Ακρίτα

Υπενθυμίζεται πως με ένα οργισμένο mail η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, απάντησε στην επιστολή της Θεοδώρας Τζάκρη για την τριήμερη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος στις Σπέτσες. Η Έλενα Ακρίτα διαφώνησε έντονα με το «προστακτικό ύφος» του mail ρωτώντας χαρακτηριστικά αν απευθύνεται σε «πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων». Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Τετάρτης (3.1.2024) οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έλαβαν επιστολή σύμφωνα με την οποία η Γραμματέας της ΚΟ του κόμματος τους πληροφορούσε ότι με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη θα πραγματοποιούνταν τριήμερη συνεδρίαση για τα μέλη της ΚΟ, στις Σπέτσες στις 19 με 21 Ιανουαρίου.

Πολλοί ήταν οι βουλευτές που αντέδρασαν στην απόφαση αυτή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ενώ νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε γνωστό πως και η Έλενα Ακρίτα διαφωνούσε με την επιστολή, κάνοντας λόγο για ένα mail φιρμάνι. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Ακρίτα, «αυτό το μειλ-φιρμάνι με το απαράδεκτο προστακτικό ύφος, απευθύνεται σε Έλληνες βουλευτές και δη αριστερού κόμματος ή σε πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων;».

Η επιστολή της Έλενας Ακρίτα:

«Αγαπητή Γραμματέα της ΚΟ,

Μια διευκρίνιση, παρακαλώ. Αυτό το μειλ-φιρμάνι με το απαράδεκτο προστακτικό ύφος, απευθύνεται σε Έλληνες βουλευτές και δη αριστερού κόμματος ή σε πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων;

Καλή χρονιά

Έλενα Ακρίτα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις