Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φαίη Σκορδά – ηλικία: «Νιώθω μικρή, δεν κρύβω το πόσο είμαι»
LIFESTYLE

Φαίη Σκορδά – ηλικία: «Νιώθω μικρή, δεν κρύβω το πόσο είμαι»

Φαίη Σκορδά - ηλικία: Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις σχέσεις που έκανε μέσα από την τηλεόραση και έχουν αντέξει μέχρι σήμερα

H Φαίη Σκορδά μίλησε για τις σχέσεις που έχει κάνει μέσα από την τηλεόραση και κατάφεραν να αντέξουν στον χρόνο, ενώ μίλησε επίσης και για την ηλικία της. Η παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες», η οποία θα προβληθεί την Κυριακή 7 Ιανουαρίου. Απόσπασμα από τις δηλώσεις της προβλήθηκε στο «Happy Day». Αρχικά, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Στην καθημερινότητά μου δεν βάφομαι ποτέ, αν είναι να πάω κάπου εννοείται ότι θα βαφτώ. Νιώθω ότι είμαι μικρή, το λέω το 43, δεν το κρύβω. Το λέω για να το πω»

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στις σχέσεις που έκανε μέσα από την τηλεόραση με συνεργάτες της και έχουν αντέξει μέχρι σήμερα: «Έχω κρατήσει με πολλούς συνεργάτες καλή σχέση, δεν θέλω να πω ονόματα όμως, γιατί μπορεί να είναι και αλλά τόσα. Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ας πούμε, δεν μιλάμε κάθε μέρα ούτε βγαίνουμε κάθε μέρα, ξέρω όμως ότι είναι εκεί για εμένα. Αυτό το νιώθω για πολλούς και είναι ευλογία για εμένα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις