Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρωτοπόρος ο ΠΑΟΚ, στραβοπάτημα για τον Ολυμπιακό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρωτοπόρος ο ΠΑΟΚ, στραβοπάτημα για τον Ολυμπιακό

Από τη θύελλα ΠΑΟΚ δεν γλύτωσε ούτε ο ΟΦΗ. Η ομάδα της Κρήτης στην Τούμπα έχασε με 4-0 δίχως να φέρει αντίσταση!

Ασταμάτητος μπαίνει ο δικέφαλος της Θεσσαλονίκης στο 2024. Ο ΚΑΟΚ επικράτησε στην Τούμπα χωρίς αντίσταση και…στρογγυλοκάθεται στην κορυφή, έχοντας επτά συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το 2024 επικρατώντας 4-0 του ΟΦΗ στην Τούμπα για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ (39′ Ντεσπόντοβ, 31′ Μπάμπα, 89′ Αντόνιο, 90+3′ Τόμας) και τρεις ασίστ Ντεσπόντοβ. Ήταν στραβό το κλίμα. Το έφαγε και ο γάιδαρος και όλα τελείωσαν! Ο Ολυμπιακός μετά την απώλεια του πέναλτυ από τον Φορτούνη φάνηκε πως έχασε την αυτοπεποίθηση του, ενώ η ψυχολογία των παικτών του έπεσε στα…τάρταρα! Βέβαια η εικόνα του Ολυμπιακού δεν ήταν αυτή που όλοι ήθελαν και περίμεναν! Ήταν επιεικώς κακή!

 

Ναι ο Ολυμπιακός είχε κατοχή μπάλας 65%! Γκολ δεν είχε! Και πρέπει να υπογραμμίσουμε πως δεν του βγήκε τίποτα! Όποια κίνηση κι’αν επιχειρούσε ο Πορτογάλος προπονητής ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! Οι παίκτες δεν μπορούσαν να αλλάξουν ούτε μια μπαλιά! Η Λαμία που σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποίησε την σκληρότητα σαν όπλο αποτέλεσμα της οποίας ήταν να τραυματιστεί και να αποχωρήσει ο Μπιελ και ο Ολυμπιακός στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά να παίξει με δέκα (10) παίκτες, κατάφερε με καλή εμφάνιση να κερδίσει ύστερα από πολλά (αυτό ήταν το 7 επίσημο) παιχνίδια τον Ολυμπιακό! Ακόμη στα τελευταία δέκα λεπτά συν τις καθυστερήσεις ο Φορτούνης τραυματίστηκε και ο Ολυμπιακός ήταν σαν να έπαιζε με εννέα παίκτες! Και ναι ήταν άτυχος ο Ολυμπιακός στην τελική φάση! Αντίθετα η Λαμία στάθηκε πολύ πολύ τυχερή! Κέρδισε όμως δίκαια με γκολ του Σλίφκα στο 4 λεπτό!

Η ΑΕΚ συνέτριψε τον Βόλο

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με το δεξί στο 2024, καθώς επικράτησε 3-0 του Βόλου στο ηOPAP Arena. Ο Λιβάι Γκαρσία πέτυχε τα πρώτα δύο γκολ το δεύτερο με πέναλτυ για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα και ο Νορντίν Άμραμπατ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 74ο λεπτό. Η ΑΕΚ με αυτούς τρεις βαθμούς ανέβηκε στους 35’ και είναι στο +3 από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία της Stoiximan Super League, ενώ ο Βόλος παραμένει χαμηλά με 14 βαθμούς.

 

Ολική ανατροπή στην Τρίπολη!

Η ομάδα της Τρίπολης παίζοντας ωραία μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε το 0-2 να το ανατρέψει! Έτσι το 0-2 του Άρη με γκολ του Μορόν με πέναλτυ και με το τελείωμα του Σουλεϊμάνοβ μέσα από την περιοχή έγινε 3-2! Έτσι ο Αστέρας γύρισε τούμπα το ματς με τον Άρη από το 0-2 στο 14′ και επικράτησε στο τέλος με 3-2 με δύο γκολ του Μιριτέλο και ένα του αειθαλή Μουνάφο. Οι Αρκάδες εδραιώνονται στην εξάδα και πλησίασαν τους κίτρινους στον ένα βαθμό.

Ο Παναθηναϊκός σε απόσταση αναπνοής

Με τον διάσημο Τούρκο προπονητή Φατίχ Τερίμ στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.  Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Τερίμ ήταν καλύτερη. Έτσι στο 25 λεπτό ο Ιωαννιδης με δυνατό σουτ από κοντά έκανε το 1-0. Το 2-0 έγινε από τον Τ. Φιλένα στο 48′! Μετά το γκολ αυτό ο ΠΑΣ Γιάννινα πάτησε πολλές φορές την περιοχή του Παναθηναϊκού χωρίς να αξιοποίηση κάποια από τις δυο τρεις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Έτσι παρέμεινε στην τελευταία θέση της Σούπερ Λιγκας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις