Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρης: Ανακοινώθηκε ο Φετφατζίδης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρης: Ανακοινώθηκε ο Φετφατζίδης

Άρης: Επιστροφή στην Ελλάδα

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Μετά από 3,5 χρόνια ο Γιάννης Φετφατζίδης γύρισε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη για να φορέσει ξανά τη φανέλα του Άρη. Ο 33χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ και το γεγονός αυτό άνοιξε την πόρτα της επιστροφής του στους κίτρινους που ανακοίνωσαν το βράδυ της Πέμπτης (04/01) τη συμφωνία μαζί του για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Οι δηλώσεις του

“Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Στον Άρη πέρασα μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας μου και επιστρέφω εδώ με όμορφα συναισθήματα. Έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την ομάδα και τον κόσμο της και αυτό είναι γνωστό. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε όλοι μαζί να φέρουμε στον Άρη νίκες και χαρές στον κόσμο μας”, τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των κιτρίνων, αμέσως μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Σημειώνεται ότι, κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του στους Θεσσαλονικείς, ο “Φέτφα” κατέγραψε συνολικά 56 συμμετοχές, 7 γκολ και 13 ασίστ, ενώ έχει φορέσει και 27 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας με απολογισμό 3 γκολ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις